Duygu06 HappyKids Ankara etlik lokman hekim hastanesi kadın doğum uzmanı şüheda özsavran çocuk doktorumuz ebru inal özel sigortamız olduğu için sadece 15 tl ödüyoruz diğer herşeyi sigorta karşılıyor
Adigesvnc İstanbul Pendik Anadolu tip merkezi doc.dr.veysel uygun cocuk doktorumuz. Muayene ucreti sgk liya 65₺. 39yillik doktor cok ilgili bebegimi nasil hangi pozisyonda emzirecegim hakkinda bile bilgi veriyor. Çocuklarla cok iyi anlasiyor yillarin tecrübesi. Biz dogdugundan beri dragos bezmialem vakif Üniversitesi hastanesine gidiyorduk . Doktor ogluma pamukçugu icin damla verdi kullandiktan sonra yan etki yapti muayene alamadigimiz icin bakamam dedi. Aradan hasta dahi kabul etmiyor. Sadece 1 hafta oncesinden randevu alabilirsiniz sorun yasadiginizda sahip cikmiyorlar bizde aile hekimimiz tavsiyesiyle doktor degistirdik.
gunce acıbadem kozyatağı hastanesi Rahmi Tuna Tekin bey takibimizi yapıyor çook memnunuz, seviyoruz kendisini. 3 günlükten beri bakıyor bebişe 18 aylık oldu
Sec61 İstanbul Gaziosmanpaşa medikalpark. Emrah kızıldağ. Beni ve kızımı hamilelikte ölümden kurtardı . Çok memnunduk. Muayenesi 120 TL
Gzdzeynep İzmir özel klinik dr.Tuğrul Özcan a gidiyoruz memnunuz muayene ücreti 200 tl yaklaşık bir birbuçuk saat sürüyor muayenelerimiz aklımızdaki her soruyu soruyoruz konuşuyoruz öyle ayrılıyoruz.
Kusananne Gebze medicalpark hastanesi yardımcı doçent doktor seydi battal, tonton dedemiz her zaman bir telefon kadar uzağımızda. Muayene ücretimiz 295 tl
Esoeso Çocuk Doktorumuz Kağıthane Derindere Hastanesi Dr. Yeliz POLAT muayene ücretini bilmiyorum özel sigortamız var. Kadın doğum doktoru öneremiyorum malesef 🤪
Mervekaya Hatay defne hastanesi sühel Karataş hayatımda gördüğüm en iyi doktor en ilgili bebeğimle önce güzel bir iletişim kurup sonra da herşeyiyle ilgilenmesi her sorduğum soruya cevap veriyor. Fiyatı da 95 TL bir kaç defa devlete gittim ama bizi daha beter hasta ettiler.
Yigitalpim Izmir Alsancak Özel Klinik Gülcan Çelik muayene ücreti 300 TL ilgili çok tatlı her an ulaşılabilir teşhis tedavi net 👍👍
Elfemir HappyKids istanbul memorial hizmet hastanesi dr hüseyin cem öcal çok ilgili bir doktor muayene ücreti 250 tl
Alyaderin13 HappyKids istanbul Pendik yüzyıl hastanesi. Hamilelik dönemi, doğum ve bebek kontrollerim de hala Oraya gidiyorum. Çok iyi bir hastahane. Ayrıca doğum için harika sistemleri var tavsiye ederim
tosbikduru HappyKids HappyKids özel avrasya hastanesi sayın ahmet hakan gedik siz bir harikasınız hocam allah razı olsun
Mugemir34 HappyKids İstanbul Medicana beylikdüzü ne gidiyoruz doktorumuz Muhammet Masum Koşal çok memnunuz🙏🏻 Garanti emekli sandığından dolayı ücret ödemiyoruz
DemetG HappyKids Dr. Ahmet HASANZADE. Hem çocuk hastalıkları uzmanı hem çocuk alerjisi. Muayenehanesi var bakırköyde