bisenakillisinzaten Bebeğimin ateşi 37.2 yle 37.5 arasi. Calpol verdim. Şimdi uyutmaya çalışıyorum. Gece kontrol için saat başı mi kalkayim yoksa.yarim saate bir mi
KuzeyinAnnesi03 bisenakillisinzaten 1 2 saat yeterli düşecektir zaten uyduugunda düşünce 3 saate bi kontrol edersiniz
twinsmomm2 bisenakillisinzaten geçen bizim de öyleydi düşene kadar benim gözüme uyku girmedi valla ama 2 saatte 37.8 den 37.2 ye düşmüştü 3 saat sonra da 36.6 ya inmişti
61616161 Bence hiç uyuma bazen ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyo evet zor ama yaşadığım için diyorum 2.3 saatte çıkan ateş bazen 6 saat sonra çıkıyo bazen 1 saat sonra tekrar çıkıyo yani değişebiliyor
bisenakillisinzaten 61616161 saat başı kontrol edeyim o zaman. Ailecek griptik büyük kızımda var. Sanırım küçüğe de bulaştı. O da bugün ateşlendi. İnşallah yükselmez daha fazla
gurbetcimami bisenakillisinzaten ben böyle zamnlarda saat başı alarm kuruyorum o şekilde hem uykusuz da kalmıyorum beklemiş olsam bi süre sonra uyur kalır hiç kalkamam o yüzden en iyisi bu
Cedricc bisenakillisinzaten ben oğlum her hastalandığında yarım saate bir alarm kuruyorum. Aniden ateş çıkar vs nolur nolmaz Allah korusun