bebitonunannesi_ 2 yaşındaki oğluma aktivite amaçlı ,eğitici kitaplar sipariş etmek istiyorum ,öneriniz var mı?
Atlasligunler bebitonunannesi_ cırtlı kitaplar en sevdiği onun haricinde bizde 2 yaş dikkat seti, 2 yaş etkinlik seti, yaz sil kitaplar ve konuşturan kitaplardan var. Hiç biri yoksa cırtlı kitaptan başlayın. Daha sonra konuşturan kitaplar da çok ilgisini çekiyor.
Cicektebenimcicekligunlerde bebitonunannesi_ cırt cırtlı kitap yada çıkartmalı kitaplar biz duyu kitaplarını çok seviyoruz.Hareketli kitaplarda yön takibinde faydalı Çevrenizde bebek kütüphanesi varsa farklı farklı kitaplar almak ilgisini çekiyor.☺️
FerideDeniz bebitonunannesi_ yükselen zekanın cırt cırtlı kitabını kullaniyoruz biz. Bir de adedanin dikkat geliştirme setini.
Mavi_mom Büyük sorular kitabını aldım kızım 19 aylık bir de 2 yaş olanı var aynı yayınevi. Beğendim ben
bebitonunannesi_ Atlasligunler şimdi konuşma vakti ve cırt cırt ile konuşma setini almayı düşünüyorum ,sizce nasıl?
bebitonunannesi_ @FerideDeniz @Atlasligunler @Mavi_mom bunları aldım şimdilik,benim matematiğim 0 olduğu için oğlumki de öyle olsun istemedim eğitici kitabını aldım🤣
Atlasligunler bebitonunannesi_ indirimleri takip ederek alın. Geçen hafta iki cırtlı kitabı 178 e aldım.
bebitonunannesi_ Atlasligunler bunlarda indirimdeydi ,görseldeki fiyatlar normal fiyatları,ikisini 223′e aldım