Ayseglpolat 1 hafta sonra 3 aylık olcak 120 cc mama içiyor oğlum ama 120ye geçtiğimizden beri mamanın son kalan kısmı buz gibi oluyor haliyle.. acaba cam biberon diye mi bu kadar çabuk soğuyor? Of buna nasıl çözüm bulacağım çocuk midesini üşütecek
toffeenut Ayseglpolat biraz pimpirikli misiniz? Benim kızım 3 aylıkken Aralık ayıydı, hiç aklıma gelmedi mama soğuyor, midesini üşütür. Ki hiç midesini üşütmedi, ben de cam biberon kullandım. Düşünüyorum soğuk muydu diye hatırlamıyorum bile.
guldef Ayseglpolat benim eltim normal su ile yani soğuk su ile yapardı mamayı🤭 hep oyle yapmış dediğine göre.
bebelac Ayseglpolat cam olduğu için çabuk soğuyordur Pp biberon kullanmıyor musunuz benim bebeğim 5.5 aylık doğduğu günden beri pp biberon ile veriyorum bende çok soğuk vermeme taraftayım midesini üşütmese bile gaz yapıyor
Ayseglpolat toffeenut Ya çok düşünmeye başladım bunu kusmasını bile buna bağlıyorum. 20 cc kala kendim bakıyorum mama soğumuş bazen vermiyorum bile valla ay paranoya oldum
zumrasmom_ guldef bende kaynamış su kullanırım aam bazen o an ılıtmak mümkün olmayınca bizim de tükettiğimiz musluk suyundan ekleme yapıyorum. Bi şey olmadı çok şükür hatta şu an normal su verirkende biz nasıl hangi suyu içiyorsak o şekilde veriyorum
Ayseglpolat bebelac hayır 2 tane cam biberonum var phılıps bende pp alsam mı diye düşünüyorum işte camdan kaynaklı mı hızlı soğuyor bilemiyorum ki
bebelac Ayseglpolat deneyin derim cam bana ağır ve kullanışsız geldi bende de var hele ki büyük biberona geçince kendisi de tutmak istiyor rahat kaldırması ve kavraması için pp tercih ediyorum ben sıcaklık konusunda da sorun yaşamadım hiç
ipeksmom02 Ayseglpolat lansinoh alın hem memesi çok güzel hem kaliteli camda çabuk soğur Benim sütüm yetmeyince mama vermeye başladım korktum beni bırakır diye ama bırakmadı yavaş akışlı baya iyi
Ayseglpolat zumrasmom_ ben çeşmenin altına tutup ılıtıyorum. Yada kaynamış soğumuş su kenarda bekletiyorum