sdm30_ Merhaba hanımlar . Son zamanlarda vakit buldukça kitap okuyorum . Bu aralar üst üste 4-5 kitap Livaneli okudum ve sanırım sıkıldım . Kitap önerisi istiyorum sizden . Okuyupta çok etkilendiğiniz gerçekten okunması gerekli dediğiniz kitaplar var mı ?
sansa_stark sdm30_ ahmet ümit’in bütün kitaplarını severek okudum. Yabancı yazar okurum diyorsanız dan brown, adam fawer okuyabilirsiniz. Psikolojimi etkilemez diyorsanız gülseren budayıcıoğlu okuyabilirsiniz. Khaled hosseını’nin kitapları güzel. Son olarak iskender pala ve sebahattin ali okuyabilirsiniz.
Zeliff sdm30_ son bir aydır nedense Orhan Kemal’in kitaplarına sardım bende eski adana ağzıyla konuşmama az kaldı 😅
madonnaa sdm30_ Bin muhteşem Güneş. O kadar etkiledi ki beni arkadaşıma da önermiştim. Okudu ve o da çok etkilendi. Öneririm. Satranç, milenaya mektuplar, kürk mantolu Madonna, kuyucaklı Yusuf, bilinmeyen bir kadının mektubu daha sıralayabilirim😇
sdm30_ sansa_stark Ben her şeyin yerlisinden daha çok hoşlanıyorum nedense. Film ,müzik ,kitap hepsi için gecerli. Haled hosseininin çoğu kitabını okudum ve seviyorum . O zaman ilk olarak Ahmet ümit’ten başlayabilirim . Teşekkürler ☺️
sdm30_ vaveyla__ Polisiye ,gerilim okumuyorum pek ama sanki bir başlarsam duramam gibi hissediyorum 😃