SiprayiL Kızlar kafayı yiyeceğim artık. Oğlum 4 ay 4 günlük 1 aydır falan gündüz uykularında ağlayarak uyanıyor. Normal ağlama değil bir yeri ağrıyor gibi kucağıma almadan da sakinleşmiyor. Neden olabilir? Gece böyle bir sorunumuz yok
yirmiikikasim23 SiprayiL ah ah istahtan dustum o yuzden zamanla geciyor ya atak ya dis biz kombo yapmistik valla
aysehun Ay uyku gerilemesi ondan sanırım benim bebeğim de bir aydır ara ara ağlayarak uyanıyo uyutamıyorum kucak istiyor. 5 gün sonra 5. Aya gireceğiz düzelir inşallah
salakmisincemilee SiprayiL her bebekte farkli bizim iki hafta kadar surmustu yatiriyodum 10 dk sonra etini kopariyomus gibi aglardi
SiprayiL hfueidjdjhebdb ben de diş olduğunu düşünüyordum doktora sordum henüz erken dedi ama erken de olabiliyor bildiğim kadarıyla
SiprayiL yirmiikikasim23 Bizim de 3.ayda başlamıştı gazdandir diye düşünmüştüm hala geçmedi inşallah bizim de düzelir
yirmiikikasim23 SiprayiL ayrica acil doktoruna salyasi var galiba dis cikariyor dedim sozde muayene etti hicbisey yok dedi tam 3 gun sonra elimi isirdi disi vardi
yirmiikikasim23 SiprayiL aynen bende gaz diye dusundum sonra atak dedim ama dis cikarinca anladimki disten kaynakli
yirmiikikasim23 SiprayiL valla niye boyle yapiyolar bilmiyorum ezberden konusuyolar kucuk bizimkiler hatta aile hekimini ikna bile edemedim muayene edince anladi dis ciktigini