Rabia88 Susu18 3.5 aylıkken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyordu maşallah 4 aylık olunca sadece sırt desteği ile oturttum 5 ayda sırt desteği de olmadan oturmaya başladı hiç bir zaman etrafına yastıklar koymadım
Rabia88 Susu18 3.5 aylıkken kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyordu maşallah 4 aylık olunca sadece sırt desteği ile oturttum 5 ayda sırt desteği de olmadan oturmaya başladı hiç bir zaman etrafına yastıklar koymadım
Yigitali60 Benim oğlum 4 aylık ben şuan kucağımda oturtarak tutuyorum ama yere falan kendi başına bırakmıyorum
ozdenarda Susu18 4. Ayında destek minderiyle oturtmaya başladım pazartesi 5 aylık olucak kendiliğinden dik oturmak istiyor artık tabiki bırakıyrm ya kucağımda yada destek minderi de kısa süreli tutuyorum tabiki doktor tavsiyesiyle 🤗
Hiram Benimkisi sürekli oturmak istiyor 3ay 10günlük kucağımda kısa süreli oturtuyorum aralıklarla ona mutlu oluyor yatırınca kalkmak istiyor 😬
Minikprensim Susu18 3,5 aylıkken kucakta oturmaya başladı. 4,5 aylıkken de bebeyatmaz aldım oturtmaya başladım 10 dk kadar. Şu an yedi aylık desteksiz olarak tam oturamıyor arkaya düşüyor. Ama oturtuyorum önlem alarak.
Kubra34 Susu18 Yeni 4aylık oldu ve ben oturtmamaya calısıyorum fakat resmen 3.aydan beri başını kaldırıyor oturtmak için direniyor resmen bu ay daha arttık tabi bu durum.Doktoruna sorup o şekilde davranacagım ben de bu hafta çünkü oturtmadıgın diye kızıyor😅
Nillerd 3.5 aylıkken başladık diyebilrim. Oturmak istiyordu. Destekli başladık. Doktor bişey demedi. Siz yapmasaydınız söylicektim zaten destekli oturtun diye dedi.