BabyBerry Kızım ek gıda sürecinde ama mama da içiyor. Anne sütü içmiyor. Sizler mamayı ne zaman kestiniz ? Doktorumuz 1 yaşına kadar devam edelim dedi. Siz ne zaman bıraktınız ?
Buket57 BabyBerry şu an 1 yaşında kullanıyoruz mamayı doktorumuz istersen süt verebilirsin dedi daha vermedim. Bi dene belki içer belki içmez her çocuk süt sevmez dedi bakalım şimdilik mamaya devam.
Liliales BabyBerry 1 buçuk yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum ben de gece 1 kere içiyor sadece 11 aylık
Birdunyabircennetannesi BabyBerry 1 yaş erken ama 2 yaşına yakındı bıraktığında Sanırım 21 22 aylıktı Zaten tek gece yatmadan içiyordu son zamanlarda
livanurvealpinannesi61 Ecemnurmom pınar devam sütü hiç sağlıklı değil içinde inek sütü ve çok fazla şeker var. İnek sütü 2 yaşa kadar önermiyor uzmanlar şeker 3 yaşa kadar yasak. Bana çocuk doktorları o sütler sağlıklı değil aksine çok zararlı demişti.
BabyBerry Ecemnurmom bişey sormak istiyorum devam sütü bildiğimiz sıvı kıvamda mı satılıyor mesela aptamil aldım 3 numara devam sütü diyor ben normalde hipp kullanıyorum ondan yazmıyor kafam karıştı 😂
Serenay16 BabyBerry 1 buçuk yaşında bıraktık oda sadece geceleri iciyodu kendi kendine içmemeye başladı
ayseee_ BabyBerry bir yaş erken değil mi? Kızım bir yaşına girdi ama ben şu an kesmeyi düşünmüyorum iki yaşına kadar
BabyBerry ayseee_ ben doktorun söylediğini ilettim kesimcem demedim kaldı ki kızımın kilosu fazla gidiyor o sebeple söylemişti. Siz bilirsin ben kesenler ne zaman kesti onu merak ettim
Ardenaden BabyBerry 1 yasnda kesmistim.hatta kendisi kesti emmeyide mamayida kizim .bundada 1 yasnda meme emerse emer biraz dsha zaten alerji maamsini icmek istmeior 1 yasnda biter.
Mrv_cnl BabyBerry çocuğun ve annnenin rutinlerine göre değişini bıraktırma zamanı da.benim oğlum biberonunu ısırıp delmeye başlamıştı ilk delikte çok gazla aktığı için bi yadırgadı sanırırm o ara bıraktı 18 -20.ay arası olabilir
sedasayan1111 BabyBerry çok Şükür bir tek benim etrafımda yokmuş öyleleri 🤦♀️ bırakmadigim için konuşuyorlar kızım da 9 aylık
Ecemnurmom livanurvealpinannesi61 benim çocuğum 1yaşına kadar mamayla beslendi ki ama artık gücüm yetmiyor du ve tadina da sevmiyordu bir çok mama markası aldık ama içmedi doktorum da ek gıda ve süt verebilirsin artık dedi verdim
livanurvealpinannesi61 BabyBerry anne sütü almıyorsa 2 yaşa kadar formül mama verilir. Ben 2 yaşa kadar formül mama verdim kızıma. Devam sütü normal süt önermedi doktor zararlı olduğu için.
BabyBerry livanurvealpinannesi61 yorumlarında gördüğünüz üzere bu biraz anne ve bebeğe bağlı yani 2 yaşına kadar formül mama devam zorunluluğu yok. Teşekkürler
livanurvealpinannesi61 Ecemnurmom sizin kendisi içmemiş ona yapacak bişey yok ama çoğu kişi çocuk mamayı içerken mamadan kesiyor mamaya gerek yok diye