Buket57 Hayırlı günler🌸 Sleepy Bio Natural bez var elimde,satmak istiyorum kullananlar için, 5 numara 2 paket a 101 den almıştım 244 tl ye ben 200 e satıyorum, 6 numara 3 paket e bebekten almıştım 320 tl ye onuda 300 e satıyorum. İlgilenenler yazabilir mi?
Deletedmom_106 Buket57 bende tuvalet eğitimine başladım . Galiba artık alıştı. İzmir Karşıyaka da ihtiyaç sahibi varsa jenny willy 5 numara biri açık 3 5 tane kullanılmıştır . Diğeri kapalı paket
sumshnn Buket57 6 no için yazıyorum ama şehir olarak nerden acaba elden teslim alma durumu için soruyorum
agzimizintadikacmasin Buket57 2 adet 58 58 hepsi 200 tl mi emin olmak için soruyırum ahahhaa😁😁 kankim kullanıyor eğer öyleyse alır o sorayım ona bir de tarihi ne acaba görsel atar mısınız
Buket57 agzimizintadikacmasin ah canım keşke ikisi o fiyat olsa ama malesef bende bir paketini 244 e aldım. Yani 1 paketi 200 e satıyorum fiyatlara bakabilirsiniz uygun yani 😊 tabiki atarım daha bir iki ay önce almıştım.
agzimizintadikacmasin Buket57 tamam ben bir sorayım ekran görüntüsü alıp arkadaşıma atacağım siz görsel de atın teşekkür ederim 💐💐
pivpivpivahmedmuhsin salakmisincemilee Merhaba bende 1,2 ve 4 numarası var. Siz kaç beden arıyorsunuz? 1 ve iki numara eski seri. 4 numara yeni seri.
Bahar11 salakmisincemilee Molfix 5 numara kulot bez var açılmamış paket ve açılmış 6 numara kulot bez de var 200 TL ye vericem
Buket57 neanladinyurdagull ben ilk defa satış yapıyorum kargo filan ne kadar bilmiyorum,kim öder onuda bilmiyorum açıkcası😊
neanladinyurdagull Buket57 nacizane fikrim benim ihtiyacım yok ama kargo fiyatları bildiğim kadarıyla 50-60 lira bu yüzden alıcı öderse mağaza fiyatiyla aynı fiyata geliyor hatta bi tık daha pahalı.Eğer kargo satıcıya ait derseniz belki bu şekilde alan olur
Buket57 hayalperest__ sıfır paket bez,siz olsanız ne kadar derdiniz? 350 lira şu an e bebekte. 320 tl ye satin aldığım paketi ne kadara satsam uygun olurdu?