eflaku Merhaba kızlar , bebeğim 5 aylık dün kakasında kan vardı ishalde olmuş .Besin alerjisimi diye düşündüm ama 5 aydır ilk defa oldu .Eşimede bir türlü anlatamıyorum salatalık verdin eline onun kabuğundan olmuştur diyor .
3kedili2bebekli eflaku 5 aylık bebek salatalığı kütür kütür isira isira yiyecek değildir yani tabi keşke vermeseydiniz alerji için tadım yaptırmak bu yüzden gerekiyor öncelikle doktorunuza yazın alerji yapmış olabilir bir de kan bakılması lazım virüs de olabilir
alyamoms_ eflaku kızım 6 aylıkken aynı şekilde ishal ve kanlı kaka oldu 15 gün boyunca sonuç alerji ama kanlı kakada mutlaka doktor görmeli ben gördüğüm an götürdüm ve 15 gün sürdü
1cocuksevdasi eflaku aynısını yaşadım tabi sizin besin alerjisi de olabilir bizim amip bakteri cikti insanlardan ve çevresel etkenlerden bulasabiliyor denildi bezini değiştirmeden önce ellerini dezenfekte et dedi. Öpmek ve oynadığı oyuncaklara da dikkat etmek gerekli 2 tane ilaç kullanıyoruz o geçirdi
pasamm001 Bizde 4 ayligiz hiç bişe vermedin dün aynı olayı yaşadım ama kan ilacı başladıysanız eğer onun kalıntıları olduğunu soyleye bilirim bende çok tedirgin oldum sağlık ocağındaki ebe aklıma geldi kan ilacı başladığınızda bu olaylarla karşılasa bilecegimizi söyledikten sonra bir nebze geri rahatladım eğer kullanıyorsanız bu sebepten olmuş olabilir
eflaku pasamm001 evet kan ilacı da kullanıyorum ama neredeyse 1 ay oldu onu da kullanmaya başlayalı .Hiç yapmamıştı başlarda o da .
pasamm001 Ama tabiki siz her ihtimale karşı bir hekime götürün derim ben düşündüğümü söyledim hekimler daha iyi bilir🙏
pasamm001 eflaku geçmiş olsun tekrardan siz yine bir çocuk doktoruna götürün olmadı en azından bişe yoksa dahi aklinizdaki soru işaretleri geçmiş olur 🙏🥰