Kumpr Kızlar şuan pazar da taze yaprak varmıdır. Ben hiç pazara gidemiyorum bilmiyorum da ona göre eşimi göndercem. Çıktı diye duydum. Giden gören bilen var mı 😂
nescafebagimlisi Kumpr ay benim annemler satıyor müşteriye göre gün içerisinde toplayıp satıyorlar , bizimkiler çıktı hatta ben bir kaç gün önce sardım tazecik 🥰 ama bugün pazardan geldik görmedim pazarda
nescafebagimlisi Kumpr evet vallahi benimde canım çekti şimdi 😂 tazeyken güzel oluyor diğer türlü ben pek sevmem sarmayı
nescafebagimlisi Kumpr kız gerçekten öyle 1 tencereyi sararken belim kilitleniyor neredeyse 😂 o yüzden sevmiyorum ben zaten yoksa yemeyi seviyorum çerez gibi hop at ağzına 😂 sen 2 saat sar herkes 2 saniyede yesin yutsun 🫣
Prenses_isabella nescafebagimlisi Bende sırf bu yüzden gece sarıp dolaba atıyorum sonra uyuyorum. Sabah kalkıp pişiriyorum. Yorgunluğum geçince tadı daha güzek geliyor😂
denizzalp Evet bende geçen hafta aldım 100 liraydı. Ama şansıma kötü çıktı yarışı çöpe gitti🥺 halbuki yeni yaprak ilk yapraklar taze olması gerekir uçları hep yanmıştı