Yagmuryigit Lacivert gri Yeşil gri Siyah ton bej rengi Krem tonlari kahverengi Hangi koltuk rengi güzel kızlar lacivert gri çok istiorum ama model olrak aklımda pek bişi yok önerilerinize açığım çocuklu ev bu arada 😇❣️ 2ay 11gunluk oğlum var ellerinizden öper
Evremyvzslm Yagmuryigit lacivert alma toz falan çok belli oluyor kirde belli oluyor ben hepsini gri almadığına pişmanım krem kahve kahve açık olursa neden olmasın tabi yine sen bilirsin ama lacivert boğuyor bir süre sonra benim satasım var berjerlerim gri çok memnunum koltuklarım lacivert berjerler daha iyi
medinekaplan Yagmuryigit benimde lacivert gri hiç memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum keşke hiç olmasaydım bir yıl olacak renkten eser yok lacivert çok toz topluyor gri hemen renk atıyor 30 bin TL almıştım 1 yıl önce
sibeldogu Yagmuryigit lacivert turuncu benim oturma odam renkli olsun istedik çok güzel duruyor Salonumda antrasit gri ile açık gri onlardanda memnunm
Deletedmom_98 Yagmuryigit Ben gri kullanıyorum ikea kıvık model. Yaza doğru bej kılıf almayı düşünüyorum dönüşümlü kullanmak için. Bu koltuklarım eskise kullanılamayacak hale gelse yine gider aynı modeli alırım. Çünkü aşırı rahat ve bizim eve her gelen koltukların rahatlığını söyler. Koyu renkler benim içimi karartıyor. O sebeple lacivert diyemeyeceğim. Lacivert yerine antrasit daha iyi.
Yagmuryigit Evremyvzslm lacivert gri çok hoşuma gidior nedense hiç yeni esyam olmadı ilkkez yeni eşya Alicam bu konuda tecrübesim. Açıkçası 😇 ikinci el eşyalarım koltuklar baya eski heveslendim koltuk takımlarına teşekürler öneriniz icin
Dedektifgadget Yagmuryigit benimde grinin tonu gibi bir şey birde turuncu açık gri yada bej. Kahverengi tonları olabilir
Fatmaana Yagmuryigit benimde lacivert krem 6 yıldır severek kullanıyorum berjerler ve 3 lünün birisi krem tek 3 lü lacivert ben severim mavi ve tonlarını
Eylul301023 Yagmuryigit gri en güzeli ne tozu ne kiri belli ediyor siyah acayip toz oluyor bej kirleniyor kremde öyle