derinceren 11 bucuk aylik bebegim ama hala ayak ustu vs.basmiyor emekleme yurume cabasi yok yasayan annelerim var mi benzerini
Madamehappyyyyy derinceren Koltuk kenarlarına koyun ayakta durmayı öğrensin canım benim oğlum a da ben kanape den inmeyi öğretmedim defalarca gösterdim :) popo üstü zıplayarak inmeye çalışıyor artık pes ettim zamanı ver demek ki diyorum.
Eneshtc derinceren merhaba yeğenim 17 aylık daha 1 2 aydır apalıyor sadece oturuyordu hiçbir hareket yoktu korkup doktora götürdüler oda tembel alıştırmışsınız dedi şimdi koltuğa tutunarak yürümeye anca başlıyo 1 buçuk yaşında. Ama sürekli kollarından tutup yürüttüler faln. Sizde bi doktora gösterin ne olur ne olmaz
Kuzeynepp Bizde 10 aylıkken emekledik 17 aylıkken yürüdük endişe etmeyin onlar ne zaman hazır hissederde emekler ve yürürler. Belkide hiç emeklemeden yürücek. Benm bi ark kızı hiç emeklemeden 18. Ayda yürüdü.
dombilininannesi Ay bizimkide parmak ucu basıyor ayağa kalktığında falan ya bi türlü düzelmedi 10 aylık ayakta dik duramıyor o yüzden hep bana veya bi şeye tutunması gerekiyor
derinceren Kuzeynepp anladim yani endiselenmeli miyim endiselenmemeliyim bilemiyorum 2 hafta sonra cocuk pediatrik gelisim bolumune goturcez bakalim ne yorum yaoilacak. bir de doktorlar evet bazi bebekler bazi seyleri erken bazi seyleri gec yapar yorumunda bulunmuyorlar tetkikte tetkik yani icinden cikilmiyor