caylavyu Günaydınnnn kimler benim gibi erkenci tayfa? 18 aylık bebeğim fix 5:30-6:30 uyanır akşam 21:30 da yatıyor. Artık rutin haline geldik :d tek gözüm kapalı bultak takıyorum şuan oyun zamanıııııı 🤓
iki_prens_annesi_ caylavyu günaydınlar ve iyi geceler efenim ben gece 2 den beri 15 aylık bebemle uğraşıyorum uyutamadum asla oynadık ettik salladim derken 4 saat sonunda pili bitti inşallah güzel uyurda bende uyurum size kolay gelsin benim mesai bi kaç saatliğine bitti
Mgf caylavyu 19 aylk olck bnm oğlmda aynı bi haftadr faln 6 da uyanyo.gün içnde tek uyku mu ypıyo oğlnuz sonrasnda nasl ypıyosnz uyku işini
caylavyu Mgf Evet tek uyku yapıyor 11-12 arası uyuyor, 2,5 saat civarı ondan sonra bidaha uyku yok bu düzen iyi havalar güzel parka çıkarıyorum hergün oyalanıyor baya 😊
babyyyy1 caylavyu bizde kalktık 5.30′da gece de 53739202 kez uyandı 18. ayda bir şey mi var ya her zaman uyuyan çocuk uyumaz oldu
caylavyu babyyyy1 Dönem dönem bizde de oluyor uyanma ama ben gece beslenmesini kestim bayadır o şekilde düzene girdi bizim 😊
Dedektifgadget caylavyu rutinlerimiz benziyorda benim kızım bir türlü 9 da uyumuyor 11 e kadar direniyor 😅🥰 şimdi piş pişli süpürge sesi açık uyuyucaz inşallah
Kalbim_21 caylavyu 6 30 mırlıdanıp ağlamaya başladı şuan gözleri açık benim yanımda yorulup uyumasını bekliyorum artık alıştım uyanınca uykumda gelmiyor valla
vtn34 Bizde 9 aylığız, gece her saat başı uyanıyor en son saaatte baktgmda 3.30 su saat 5.30 da bı daha uyandı şimdi uyudu
meliiike Benim 3 ay 18 günlük bebem de kaçta uyursa uyusun hiç şaşmaz 5.30 alarm kurmuş gibi uyanır 😄
Mgf caylavyu oğlm 10.30 a kadar zor dayanıyo.uyku süreside hp 1 saat bi trlü uzatamıyorm.öyle olncada mcbr 2. Uykuyuda istyo