301123_ Bebeğim 5 aylık oldu doktor ek gıdaya geçebilir dedi sadece yumurtanın beyazı bal ve süt yasak dedi onun dışında herşey verebilirsin dedi üç gün kuralı falan söylemedi elma suyu tarhana çorbası aklina gelecek ne varsa yedikçe sevdikçe ver dedi yani sizce üç gün oldu tarhana çorbası verdim sebze türü püresi verdim meyveli yoğurt verdim yani ilke göre karşılık ilerledim ama siz neler yapıyosunuz? 🥰😁
kibritci_kiz 301123_ portakal mandalina çilek domates ve kereviz de vermemelisin. Biz de tadım yapmadan başladık kereviz alerji yaptı, portakal pişik yaptı. Çilek ve domatesi 8. Aydan sonra verdim. Dikkatli olun sağlıcakla büyüsün bebiş 🥰
mematiii 301123_ ay o günlerin heyecanı geçti bende artık 10 aylık olduk😂şimdi menemen,pankek,krep,yumurta kahvaltıda öğlen yemek ,çorba falan veriyorum birde akşam yedirip yatırıyorum bitiyor.
nehirsude0 301123_ aşkım 8 aylık olacak benimki cevizi iyicene kırıp yoğurda ince ogutulmus yulaf ceviz ve bir kaşık pekmez atıyorum 3 aydır kilo almayan bebem 500 gram aldı 1 ayda
301123_ kibritci_kiz tadım yapmadan başlayan tek ben değilmişim teşekkür ederim 🥰❤️ dikkat ederim zaten öyle yeni geçtik 6. Ayından sonra fazla cesite geçerim diye düşünüyorum
Rozalinda 3 gun kuralini mutlaka uygulayin. Yoksa biseye alarjisi cikarsa insan neyden oldu diye dusunup duruyor. Ben uymamistim cok cok pisman oldum. Once sebzelerle baslayin.
kibritci_kiz cadis 8. Aydan önce tattırmak alerjik anlamda riskli diye biliyorum hatta blogda bununla ilgili yazı da paylaşılmıştı. İçinde bir madde varmış adını unuttum o alerjik reaksiyona sebep olabiliyor