Ecemnurmom Kizlar 1 aylık kızım kucağıma alıyorum severken gözlerin kocaman açıyor görmüyor şuan tam onu da biliyorum ama bana neden böyle bakiyorki 😂😂😂
Ecemnurmom KLORAK ay ne biliyim ilk kızım da hiç yaşamadım acaba benden mi korkuyor diye düşünmedim değil 😔
HurremSultannn Ecemsultan valla o kırk gün varyaaa en güzel günleri resmennn🥲❤️🐣 Geçen emzirme odasına girdim kapıyı açar açmaz gözlerim doldu o bebek kokusu beni mest ediyor🥲❤️
HurremSultannn Ecemsultan hep göğsünde duruyor ya off Allah’ım ilk çocuk hele daha da güzel başka işin yok çünkü 😂 kızım gogsumuzde uyuyarak büyüdü xgkshdjxnxb
Ecemsultan HurremSultannn benim gibi yap 10 sene sonra 3. Yap. Emin ol ilk gibi olup diğerleri buyuk ya hep onlar bakıyor ediyor sana çok düşğrmüyorlar
HurremSultannn Eylul301023 ben yeni doğan seviyorum😂😂😂😂 şuan hiç güzel değil herşeyi anlıyorlar kavga ediyorlar benimle xglsgdjdhdb küçük insanlar ya 😂
HurremSultannn Ecemsultan ayy ben daha istemiyorum takılıyorum bakma seviyorum ama bakacak gücüm kalmadı ya Allah isteyene versin AMİN😂😁❤️
Eylul301023 HurremSultannn eee öyle olur kavga da ederler severler de aralari 1 yaş çok zor oluyor mu yoksa beraber büyüyüp gidiyolar mi benimde oyle planlarim var ama sonra saçmalama dur diyorum 😂😂😂
HurremSultannn Eylul301023 sakin ol Feriha ben yaptım sen yaoma😂😂😂 başka birşey demiyorum 🤪 yine olsa yine yaparmiydim emin değilim 😂
Eylul301023 HurremSultannn ahaha dimi ya eşim kafamı karıştırdı beraber büyürler diyip baski yapiyo her gün bu dusunceyi hemen rafa kaldırıyorum 😂😂😂