mrymkrm Kızlar bebeğim 4 ay 15 günlük bu ara sürekli çığlık atıyor özellikle 2 gündür gece uyutmaya çalışırken uykusu olduğu halde çok direniyor çığlık çığlığa bağırıyor atak mıdır bu sizce?
Jalemmm mrymkrm 4 aylıkken benimde bebegim öyleydi, uykusu gelince çıglık atıyordu, bazen normal zamanlarda da bagırıyordu, doktoruna gösterdim videosunu, canı acımıyor sadece sesini keşf ediyor dedi. 2 -3 hafta sonra geçti kendiliginden
Prenses_annesi22 mrymkrm ayy 3 saat kızımın ağlamasını susturamayıp bnde aglamıştım sonra kucagımda salladım delı gbı uyudu. Şaka gbıydı ama hıc susmadan aglması mafetmıstı bızı 4 ay atagı nalett smdıde 4yas atagı cekıyoruz 🙄 tbı bn hep basa sarcam oğlum doğunca bklm bu neler yapck 😊🙈
ozipek mrymkrm tam da buna bakmaya gelmiştim foruma kızım 4 ay 21 günlük aynı şekilde çığlık atıyor sanki bi şeye sinirlenmiş gibi😀 bağırıyor gibi de acaba bi ihtiyacı mı var diyorum. Uykusu geldiğinde de çok yapıyor. Bi kaç gündür yaşıyoruz bunları hadi bakalım hayırlısı
mrymkrm Prenses_annesi22 Allah yardımcınız olsun. Cidden insanı deli ediyor bu durum ama geçecek inşallah 😊
mrymkrm ozipek çok tatlı oluyorlar ama üzülüyorum çok çığlık atınca öksürmeye başlıyor boğazını acıtıyor akıllı oğlum 😀