mematiii Ay çok şükür zaman su gibi aktı ve şuan 10 ay 1günlüğüz .Diğer aylara göre biraz daha fazla hareketli ve yorucu geçiyor .Peki ya sizin nasıl?kaç aylık oldu bebişler ve ders çalışan anneler yetiştirebilir musunuz?
Ecemsultan mematiii 7 ay 26 günlük. Ay bende diyorum çok çok hızlı geçti diye. Tabi büyüdükçe hareket artıyor yorucu oluyor
Asumanttt Bizimde bugün tam 10 ay bitti 😍 coook hareketliyiz masallah mutfakta yemek yapmaya çalışırken bacaklarımdan ayrılmıyor hanımefendi💗
Hande1039 Benim oğlum da evde her şeyi elden geçiriyor sağ olsun😃çekmece ve dolap açmaları öğrendi karıştırıyor içindekileri dağıtıyor sehpalara tırmanıyor sayısız haylazliklar var daha ama çok tatlı bir dönem istemediğini artık net şekilde eliyle itiyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 10 ay 19 günlük Sürekli yaramazlık peşinde eli dursa ayağı durmaz Ayağı dursa eli Durmaz, şu an emiyor, bi mayıştı, enerji topluyor sanırım bomba gibi gelecek 💣
Hande1039 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynen aynen nasıl gücü yetiyorsa anlamıyorum bir de içindekileri de dağıtıyor hiç işim uok gibi onları da topluyorum 😃
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Hande1039 bugün dayanamadım bağladım kapakları iple. Çekmeceleri Daha açmadı daha oralara gelmedik biz:)
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mematiii Benimki şu anda ikinci uykusuna geçecek, sanırım uykusu geldi galiba, huysuzlaşmaya başladı