Mnazli Arkadaşlar gece uyku aralarında emzirmeyi nasıl kestiniz? 3 kere uyanıp emip uyumaya devam ediyor. Kaç günde düzene oturdu uykuları ?
Aselminagngr Mnazli 4 gece bugün ilk iki gün çok zorlandım ama dün çok güzel uyudu bir kere kalktı geri yattı. Bakalım bu gece nasıl olacak
Aslicamm Mnazli 1 ay önce ben sonlandırdım ama hala kesintisiz uyumuyor onu belirteyim buna da hazırlıklı olun diye yazmak istedim :) özellikle diş çıkarma süreci bitmediyse uyanmalari olabilir
Mnazli Mehtap08 bu gece başlıyorum kısmetse daha önce fikir almak istedim cesaretimi toplayamadım. Çok ağlar üzülür diye vicdan yapmaktan
Mehtap08 Aslicamm benim ki zaten aşırı uyanıyor bıraksın emmeyi artık da üstümüzden bir yük kalksın 1 ay önce gündüzü kestim şimdi 2.ay geceyi kesmeye başlayacam bi türlü kendimde cesareti bulamadım 7 8 kere uyanıyor çünkü 😔
Aselminagngr Mehtap08 ilk gece çok tepki verdi sabaha kadar ayağımda salladım ikinci gece alıştı daha iyiydi üçüncü gece artık 2-3 e inmişti
Aselminagngr Mehtap08 ilk üç gün zorlanıyolar sonrası rahatlık ilerisi dahada rahat deliksiz uykular kendi kendine uykuya dönmeler başlıyor