3melekannesi_ Arkadaşlar bebeğim sekiz buçuk aylık emeklemiyor, emeklemek içinde hiç bir çaba sarfetmiyor. Aynı durumu yşayan var mı?
sibeldogu 3melekannesi_ ben hatta dizlerinin üzerine getiriyorum hemen düzlüyor bacaklarını bnde sadece bunu benmı yaşıyorum diyordum
cimcime1018 3melekannesi_ Oğlum hiç emeklemedi. 11 aylık şuan adımlıyor. Hala daha emekleme yok 🤣 Merak etmeyin herşey zamanında
likeli 3melekannesi_ bildigim kadariyla bazi bebekler hic emeklemeden adimlamaya basliyor. Doktorlar bebeklerin emeklemesini oneriyorlar ama bazi bebekler emeklemek istemiyor onlarin da sevdigi sevmedigi seyler var.
miraytan 3melekannesi_ kızım 8 ay 16 günlük oda emeklemiyo yüzüstü yatmak bile istemiyor yatırınca direk halıyı yalamaya başlıyor bende geri kaldırıyorum herşey dişlik niyetine kullanılıyor bizde 😀
Azram3523 Benim bebeğimde emeklemiyor hatta hiç uzanmak istemiyor hele hele yüzüstü hiç sevmiyor sanmıyorum emekleyeceğini sürekli oturuyor yada kucakta nasıl emeklicek anlayamadım valla bende
3melekannesi_ miraytan benim kızımda 8 ay 16 günlük aynen asla yere yatıramıyorum. Artık emekleme çalışmalarından vazgeçtim, koltuklara tutunsun istiyorum daha çok seviyorum ayakta durmayı
miraytan 3melekannesi_ maşallah bebişinize🦋 benimki ayağının üstüne basmaya yeni yeni başladı basamayıp popoyu sallıyor garibim 😂
ogeday71 3melekannesi_ vlaa ben de benimki emekliyor demek isterdim ama 19 aylik oğlum tembel emeklemiyor arada sürünüyor ama 2 sürünüyor birakiyor hic sevmiyor ama koltuklara uzanip kalkmak istyor sanirim emeklemeden yurucek diye ümit ediyorum korkmayin yani
sibeldogu 3melekannesi_ Peki uykusu nasıl bebeğinizin hala çok sık kalkıyor benim oğlum geceleri ve çok ağlayarak uyanıyor dişi çıkacak desem damaklarında hiçbir belirti yok Gündüzde zor uyutuyorum yarım saat sonra geri kalkıyor
3melekannesi_ sibeldogu benim bebeğimin dişleri çıktı ama yüne de çok uyanıyor geceleri.Yatağındaysa çok uyanıyor ama benim yanımdayken uyanmıyor, beni istiyor yani
mnura 3melekannesi_ benim bebeğim de 9 aylık emekle mıyor ve çaba sarf etmiyor her yöntemi denedim yok her çoçuk bir olmıyor ben artik sıkıntı etmiyorum maâlesef
Usnac1995 3melekannesi_ Komşumun oğlu 11 aylık emekledi. Benim ki 9 aya doğru sürünmeye başladı. 1 ay geçmedi emekldi Ben hiç emeklemeden yürümüşüm mesela