zk1611 dfn05 valla şimdiye kadar vardı 5 aylık olduk sürekli uyanıyoruz gece emmek istemiyor zaten hep öyleyfi zor bela ne içerse kar diyorum emziriyorım dışarıya ilgisi aşırı arttı hep kucak istiyo diş dönemine girdik sanırım uykular o yüzden bozuldu diye düşünüyorum
ozlm0795 dfn05 kızım 5 ay 10 günlük daha 2 gün önce dönmeyi öğrendi, onun dışında 5 ayda neler yapılıyorsa onları yapabiliyor ☺️ uyku düzeni de değişiyor sürekli bazen çok güzel uyurken bazen hiç uyumuyor herkeste aynı sorun var sanırım 🥲
dfn05 zk1611 ben de mama ile besliyorum aç oldugunu biliyorum ama içmiyor uykusunda bile zor iciriyorum
Alpinannesi_B 5 ay 3 gün uyku düzeni oluştaramadık hâlâ geceleri uyanmaya başladı gündüzleri zaten 20 dakikalık uykular
dfn05 Alpinannesi_B herkeste var uyku problemi her ay düzelecek diye geçiriyoruz ama daha kötüye gidiyor
dfn05 ozlm0795 ay ben bir bende var bu problem saniyordum benim kızımda bir gün çok iyi uyuyup ertesi gün hiç uyumuyor düzen oturtamadim diye üzülüyordum
ozlm0795 dfn05 hiç canınızı sıkıp üzülmeyin muhtemelen hepsi aynı çocukların 🥲 bir gün önce deliksiz sabaha kadar uyuyan bebeğim dün gece yarım saatte bir ağlayarak uyandı 🫠
dfn05 ozlm0795 zaman geçtikçe böyle düşünüyorum bende her bebeğin atak dönemi büyüme dönemi hemen hemen benziyor o yüzden alışmaya çalışıyorum