minikkbebegim Merhaba bebegim 6 Ay 20 günlük 3 gündür sürekli aaaaaa diye yada başka sesler çıkararak bağırıyor görende biseh yaptim sanır hiç susmuyor 😁 alttan 2 dişi patladı bi alakası var mı bilmiyorum normal mi bu bagirmalar
minikkbebegim Sadece aaa değil başka sesler de çıkarıyor tabiki anne dede gibi ama genel bi bağırma hali var ve hiç susmuyor 🤦♀️
minikkbebegim Altı temiz karnı tok keyfi yerinde sürekli gülücükler atiyor vs ama bu bağırma normal mi
minikkbebegim Eylul301023 Ay inanın 1 dk susmuyor sürekli bu bağırma komşular yanlış anliycak bebeği yalnız bırakıp iş yapıyormuşum o da bağırıyor mus gibi 😁
minikkbebegim Melike_ikra valla bazen enerjisini mi atıyor yoksa bisey mi var diye on kere kucağıma aliyorum😁
Eylul301023 minikkbebegim ahaha aynen öyle bugün okudum da mama yapmaya gidiyorum kıyamet koparıyor 2 dakikada artık mesafeyi anliyorlarmis bizim onların yanindan uzaklastigimizi biliyolarmis 😃
Dejajavu 7 aylığız sıkıldığı için herhalde bağırıyor aağğğ ağğğğ ince ses tonuyla 😂 komşulara konser veriyor canım kızım
minikkbebegim Dejajavu aynen aynen ses kaydı alabilsem şuraya hala bağırıyor yanında olduğum halde ağğgğ aaağğg ayni😁
mirahatice minikkbebegim off benim bebem 5 aylık günlerdir aynı şekilde çığlık atıyor hep korkuyordum bişey mi var diye ama çok şükür yalnız değilmişim 😂😂🌸