hrhrhr Bebeğim 32+6 doğdu bugün sabah 60 ml içti ikindiye kadar aç kaldimecbur kaldım danone verdim yedi ve akşam da 30 ml içti 4 ay 7 günlük bebeğim neden böyle oluyor yaa delircem
Ucansupurge hrhrhr danone verdim yedi Canım benim yaptığın gerçekten hiç iyi birşey değil. Danone dediğin şey içinde zibilyon tane katki maddesi + şeker bulunan peynir. Pirinç unu pişirdim deseydin bile inan daha masum olurdu. Şuan 4. Ay atağında ve beslenme reddi olur.
kahvepres hrhrhr sütnz azsa mama takviyesi alın kızm 1 yaşında danone daha vermedim vermeyide düşnmyrm cok zor onuda besliyorum gelişimide zayf danone yerine en azından kaşık maması daha iyi biz onu geceleri kulanyrz
Eylul301023 hrhrhr cicibebeden sonra danone çıktı bir de vermeyin lütfen bütün mamaları deneyin icmiyorsa bir sıkıntısı var demek ki
Ucansupurge hrhrhr Üzülme bir daha yapma yeter ki çünkü bebeğin daha çok küçük bağırsakları sindiremez, zarar görür biliyorum niyetin kötü değil bebeğim aç kalmasın diyorsun ama doğru yöntem bu degil
kahvepres hrhrhr başka mamayı deneyin isterseniz cünki bazen bebekler bazı mamaları rededebiliyor cnm
hrhrhr Ucansupurge o kadar pişman oldum ki gerçekten vicdan azabı çekiyorum şuan bir daha asla kimseyi dinlemicem
Melike_ikra hrhrhr üzme kendini her anne bilmeden yanlış şeyler yapabilir hayatım ❤️ Danone verme bir daha olur biter. Ben kızıma hipp kullanıyorum gayette memnunum sizde bi deneyin severse devam edersiniz sevmezse bir sürü mamalar var
kahvepres hrhrhr malesef mama hakında bilgim yok cnm istersen post ac en cok tercih edilen bebeklerin sevdiği mama hangisi diye kulanan arkadaşlar daha iyi bilgi verir🥰
dfn05 Aptamil veriyorum seviyorda sma oneriliyor genelde deneyin isterseniz hepimiz yeni anne oluyoruz arada hata yapabiliyoruz maalesef sıkmayın canınızı mama reddi normal bu dönemde
hrhrhr dfn05 hata yaptım evet ama bu bebeğime zarar verdi onlarda çok küçükler çok pişman oldum inşallah bir zararı olmaz korkuyorum
Ozge0505 hrhrhr herkes danone neden verdin demiş? 4 aylık bebeğe ek gıda mı verilir?? Lütfen ya formül mama ya da anne sürü verin. Kilo alsın istiyorsanız kendi beslenmenize dikkat edin.
dfn05 hrhrhr bir zararj olmaz tek sefer vermişsiniz ama bundan sonra öyle şeyler sakın vermeyin ne olursa olsun mama meme dışında ilk 6 ay verilmez belki 5. Ay dolduktan sonra ek gıdaya başlanabilir knuda doktor söylerse eger