Aysehan Herhangi bi yan etkisi oldu mu.kızım 3 buçuk aylık.Bugün aşısını yaptırdık.ama çok huzursuz uyumuyor sürekli kucakta durmak istiyor.aşı dan dolayı olabilir mi.sizdede buna benzer durumlar oldu mu
GameProMom Aysehan ben yaptırdığımdafa aynı o şekildeydi , gereksiz bi huysuzluk mır mır söyleniyordu sürekli , kucağımdan 1dk indirememiştim, gece zar zor uyuttum ama ertesi gün düzeldi .
Aysehan GameProMom bide kafama takılan Başka bişey var.Bugün araştırdım kusan bebeklerde bekletilmeli yapılmamalı bu aşı.benim kızım çok kusuyor ama biz yaptırdık acaba bi zararı olur mu
GameProMom Aysehan valla hiç bi fikrim yok o konuda benimki sadece 2 aylık olana kadar kusuyordu , yanlış yönlendirmek istemem 🤷🏽♀️
Babydefne Aysehan kusan bebeklerde rotayı kusarsa etkisi gider anlamında diğer türlü bir zararı yok ;)
Menessa Aysehan kusan bebeklere yaptırılmama sebebi aşı ağızdan oldugu için kusup ilaç etkisini kaybetmesin diye biliyorum yoksa bi yan etkisi olduğundan degil huysuzluk da bnm kızımda olmamıştı uyku yapmıştı 3bucuk aylık 4.ay atagına yakın denk geldiğinden olabilir belki ama her bebekten bebeğe de fark ediyor mesela brnm kızım da 4.ay alışı cok ağır geçmişti resmen huy değiştirdi huysuz bir Bebek oldu şükür şimdi 5aylık normale döndük sayılır bir kac sey hariç
GirayinAslisi Bizde yaptirdik d oglumda hafif huzursuzluk ve ishal yapti ishali siddetli degil ama burda birisi demiski oyle yan etki olduysa 2. Doz yapilmamali demis boyle bisey var mi acaba
Aysehan GirayinAslisi doktora sormak lazım.şiddetli ishal olmadıysa bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.yinede yanlış bilgi vermek istemem
nazanay Aysehan Rota asisi agizdan yapildigi icin, yutmasina gerek yok zaten. Agiz icinden emiliyor. Azicik agzinda tutmasi yeterli. Kusmasinin bir onemi yok.
Menessa Aysehan 35 gun sonra yaptırdım cnm tam 3aylık ken rota yı yaptırdım simdi 5aylık rota yı yaptıracağım bu hafta
Aysehan Menessa bizimde 20 ocakta 4.cü ay aşımız var.16 gün arayla yapmış oluyoruz bi sıkıntı olur mu acaba