selimalpinannesi Elsnazan emin misiniz daha erken ama izlenimlerime göre diş belirtisi gibi geldi birde burda bu durumu yaşayan annelere danışmak istedim🥲
Elsnazan selimalpinannesi Bizimkinin 4 tane dişi var böle olup 1 hafta veya 1 aya kadar süreci var bebekten bebeğe değişiyor patlar diş o eminim 🥰
selimalpinannesi Elsnazan teşekkür ederim inşAllah çok sıkıntı yaşatmaz bize bu durum uyku sıkıntısı var 2-3 haftadır zaten 🥲
utkummm Elsnazan bizimkinede bakar misiniz dis degil galiba da cok huzursuz bi haftadir bi yeri agriyorda bilemiyosam diye uzuluyorum
Elsnazan selimalpinannesi inşallah ama bebekler için çok sancılı geçiyor bu sürec zor ve çok sabır gerektiriyor 🥰
Elsnazan Elsnazan utkummm kızlar 1 tatlı kaşığı parol yani ateş düşürücü ve tetagel verdim ben hep çok huysuzlastıgında aklınızda olsun ara ara verin ağzı rahatlasın
Elsnazan utkummm Diş ama söyle bizim abartısız 2 3 ay böleydi sora bi gecede 2 tane patlattı sizinde diş ne zaman çıkarır belli olmaz
utkummm Elsnazan biz daha cuma 3 aylik olucaz da hemen cikmasa bile kasiniyo mudur o yuzden olabilir mi huzursuzlugu ztn az uyuyan bi bebekti ama bi haftadir 10 15 dk uyuyup aglayip kalkiyo da