mervee345 Kızlar 53 günlük bebeğim var beni emiyor ama beni çok yıprattığı günler oluyor bu yüzden arada bi mama vermek istiyorum bebelac gol ve normal bebelac var hangisini alacağım
minikveannesii mervee345 merhaba canım ben Bebelac kullanıyordum biraz araştırdıktan sonra Golden daha iyi olduğunu öğrendim gold’a geçtim tavsiye ederim memnun kaldık
KaynanaYiyen sezerckmom her bebek bir değildir. benim kızımı aptamil kusturmuştu. Bebelac gold hiç kusturmadı. Hala da çok seviyor sıpa. Bir hazımsızlık veya gaz problemi de yaşatmadı çok şükür.
mervee345 mervee345 minikveannesii kusma falan yaşadınız mı hiç bebekten bebeğe değişir tabi ki ama aptamil vermiştim ben kustu asla içmiyor
mervee345 KaynanaYiyen mervee345 linamelii minikveannesii kızlar bu akşam 60 cc verdim saat 21.40 da az önce çıkartttı kafayı yiyeceğim bi bebek hiç mi mama sevmez ya ne yapacağım ben çok yoruluyorum
minikveannesii mervee345 bende ilk önce Aptamil vermiştim sevmedi.bu arada bende meme+mama olarak ilerliyorum.gun içinde tabiki illaki kusuyor 1 veya 2 kere ama mamadan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum memnunuz
mervee345 mervee345 minikveannesii linamelii KaynanaYiyen tamam kızlar saolun gold alıp deneyeceğim umarım sever bu arada kaynanayiyen benim kaynanayı da yetmişin lütfen😂😂
dusgezgincisi mervee345 mama vermedeki amaç nedir ben emsin diye dua ediyorum sütünüz varsa mamayı bırakın bence