Fidannur Kızlar oğlum ek gıda da sürekli sıkıntı yaşıyor yedireceğim şeylerin krem gibi kıvamda olması lazım ki o şekilde yiyo pütürlü olduğunda bile çıkarıyor kusacak gibi oluyor basıl taneli şeylere alıştıracağım .?
etuerk Fidannur ben de zorlanıyordum 7 aydan itibaren denemeye başladım sarımsak rendesiyle rendeledim minik minik çorbalarına öyle havuç patates kattım biraz suyu bıraktım sürekli karşısında çiğneme hareketi yaptım şimdi baya baya ekmek geveliyor ağzında
Habibebcr Fidannur öğürme refleksi çok normal ilk zamanlarda kusacak gibi oluyor boğazı yeni alıştığı için öğürme oluyor. Yavaş yavaş devam edin zamanla alışır ben ilk pirinç unu va den sonra sebzelere direk pütürlü başladım öğürdü zamanla geçti
Gunesnil_23 Fidannur Kızım şuan 8 aylık kıyma mücver pankek omlet yumurta ilk zamanlar sadece hafif püre gibi yaptım sonra çatala ezip verdim yavaş yavaş alıştı artık maşallah çoğu şeyi yiyor öğütme refleksi her bebekte var yavaş yavaş deneyin alışır zamanla
Aslaninannesi26 Fidannur aynı benim oğlum panik atak oldum onun yüzünden boğuluyor mu boğuldu mu derken yüreğim ağzımda yemek saati gelsin istemez oldum 😪