Bayancorek mucizeminnosum yiyebilir tabi ki ben 8. Ayda vermeye başladım, faydalı bir balık yemesinde bir mahsur yok.
mucizeminnosum Bayancorek ay yedirdim bi an dip Balığı mıydı dedim yaa korktum bulunduğumuz şehirde deniz yok balıkta taze zor buluyoruz ilk defa buldum yedireyim dedim
Umutunannesi_ Bayancorek firindami pisirip veriyosunuz kuru oluyormu bizde 7.5 aylığız 8 de baslayacagim ama korkuyorum boğazında kalirsa diye
mucizeminnosum KaynanaYiyen şükür yaa dip balığı yedirdim sandım bi an deniz olan bi şehirde oturmadığımız için balık bulmak zor oluyodu bulduk yedirdim bu seferde yenmiyo muydu dedim iyi bari şifa vitamin olsun bebeme😂
mucizeminnosum beybimeybi yok dondurulmuş bizim doktorumuz da önermedi yedirmiyorum öyle yemesin daha iyi demişti zaten
Bayancorek Umutunannesi_ ben fırında yaptım hep, kendimiz yerken iç yumuşak kısmını veriyorum ona ayrı yapmıyorum, bazıları buharda da pişiriyormuş ama ben fırın tercih ettim.
Madamehappyyyyy mucizeminnosum Somonu ilk kez verdim geçen hafta 11 ay 26 günlük çok hızlı pişen bir balık uzun uzun pişirmenize gerek yok.
mucizeminnosum Madamehappyyyyy yok ben direk balık restoranına pişirttim yaşadığım şehirde deniz yok balık satan sadece orası var orası da samsundan getiriyo çiğ satmıyolar bebeğe diyince ona göre yumuşak pişirmişler normalde somon getirmiyolardı bulunca yedireyim dedim