Nalzlmom Kızar acil yarım sesur makineli ağdanın kapağı açıldı ve halıya döküldü nasıl temizlicem halim açık renk 😩😩😩
medinekaplan Nalzlmom 😂 benim halımada döküldü kaynar su döktüm yumuşayınca çıkar diye ama çıkmadı aman ne yapalım cnm canımız sağolsun ölelim mi sıkma canını
missfortune Nalzlmom bir arkadaşım ne yaptıysa temizleyemedi. O zaman ona birisi donduktan sonra jiletle hafif tıraşlasaydın keşke demiş. Mantıklı geldi istersen ufak bi yerinde dene.
melegim71 Nalzlmom benim basima geldi komple dokuldu once ustundeki fazlaligi almistim sonra zeytinyagiyla ovusturdum baya bi fircayla yapt8m biraz zaten pütur pütür olmaya basliyor hemen
tultanhanim Önce fazlasını alın kaşık, spatula vs ile Kullanmadığınız bir bezi halının üzerine kapatıp ütü ile iyice ağdayı eritin yeniden Ağda yağını döküp bez ile silin İşlemi bi kaç defa tekrarlayın çıkıyor ama uğraştırıcı 😬
Nalzlmom Kızlar hallettim sizin de aklınızda bulunsun halı yıkamacılar alırız 1 haftaya getiririz dedi sonra koltuk yıkamacıyı aradım çıkmaya bilir dedi ama geldi elindeki matkap gibi fırçayla ve kaynar su ile fırçalaya fırçalaya biraz da ilaç ile güzelçe fırçaladı sonra koltuk yıkama makinesi ile ilacından arındırıp tertemiz yaptı ve sadece 200 tl aldı Allah razı olsun aklınızda bulunsun Balıkesirde olanlar (Aydın koltuk yıkama) ile iletişime geçip rica edebilirler işlerini bırakıp 5 dk uğradılar instagram da numaraları var bu fiyata ne emeğiniz ne de haliniz karşılanır mutluluktan havaya uçsam yeri 😅😅 eşiyle beraber gelip 5 10 dk da hallettiler 😍😍😍