ladya Kızlar ilk üç ay adetim çok düzenliydi bu ay 28 günde bir adet olurum normalde 36. Günü bugün hala olmadım benegim 8 aylık ve çok korkuyom emzirmeden dolayı düzensizlik olabilirmi birde şehir dışına gitmiştik hava değişimi olabilir mi
neanladinyurdagull ladya 5-6 gün gecikmeyle test yapıp çıkmadıysa bence hamilelik yoktur.Supheniz varsa kan verin elbette
Zzeynepasell ladya Benim de bebeğim 8 aylık ve hala olmadım 3 gün geçti gerçi çok korkuyorum bu ayda bişey mi var 🥹
ladya -sevimlipolyanna- benim şuanki bebegimdede aynısı oldu kanda da çıkmadı idarardada Bi kaç gün gecti hala adet olmdım tekrar kan verdim hamileydim oyüzden bekliyorum inşallah şuan için hamilelik istemiyorum yoktur
ladya Zzeynepasell 12 gün gecmişti bugün oldum şükür kendimizden eminseniz hiç korkmayın olunuyo bahsr dönemi normsl galiba kimle konuşsam bu ay gecikmiş
Zzeynepasell ladya Sağlık ocağına kan vermeye gidecektim kızım yatıyor babası işte diye gidemiyorum hadi belki bunda da bir işaret vardır diyip bugün de olmayı bekleyecem inşallah bende bugün olurum 🙏