Dokuzkasimbebesi sağlık ocağına gitmiştik diş demişti doktor ama kendisi uyandırdı uyumuyor sıcak geldi ölçtüm 37.4 çıktı ne yapmamı önerirsiniz
Gizmokzilla Dokuzkasimbebesi hiç bir şey yapmayın çünkü zaten 37.5e kadar normal vücut ısısıdır. 🌸 şurup vermek için 38.5 i geçmesi lazım veya müdahale etmek için. Yani en azından en kötü ihtimalle 38 i geçmesi lazım ateş diyebilmek için 🌸
cerkesyl Dokuzkasimbebesi bizimde bugun öyle oldu agızdan ölçdügümde 38.5 buldu vücut 37.8 Di acile götürdük hiçbir şey yapmıyor bizim veridigimiz gibi 5 cc calpol verdi gönderdi bende evde yapıyorum zaten onu diş olablr havada çarpmış olablr dedi
sibelkilic Dokuzkasimbebesi bol bol ılık suc aldırın atesı yükselmemesı acısından kontrol edın 1 saatte bır cok yukselırse ılacada danısın veya doktora goturun bız dısten ateslendık hastalandık grp geçırdık 40 cıktı atesı sakın kalıp banyo yaptırdım sureklı ılac verdım soguk kompleks uyguladım sabaha karsı duştu aşırı yuksek degıl sızın ates grıbe cevırmesın dıkkat bazen dıs sanıyoruz o donemlerde atesle baslıyor baska hastalıga cevırıyr
Duygu16 Ilık bir duş aldırabilirsiniz, calpol verebilirsiniz , daha çok yükselmezse diştir muhtemelen geçmiş olsun
Duygu16 Dokuzkasimbebesi ben genel olarak uyuyamıyorum geceleri 😅 alıştım yenidoğan döneminde kızım uyurken bile uyanığım
asli1607 Başka belirtiler var mı sadece ateş mi? Bizimkininde az da olsa ateşi var ama burnu akıyor hapşırıyor nezle olmuş
Dokuzkasimbebesi asli1607 yalancıktan öksürür gibi öksürüyor çok salya akıtıyor bide ve şuandada emmiyor
Dokuzkasimbebesi elifnurkerim 5.5 aylık 3 ten beri ayaktayım şimfi bi kucağımda uyudu ne emmek istiyor ne uykuya geçebiliyor başı çok sıcak