Elayberosmom Güzel anneler, ailem başka şehirden bana gelecekler. Uzak yoldan gelecekleri için özenli bir yemek yapmak istiyorum.Yemek ne yapsam derdine düştüm. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. 💐
uykusuzanne__ Elayberosmom Mercimek çorbası Fırında pirzola et 🥩 Pirinç pilavı Hazır yufkadan börek Biber dolması Salata Tatlı olarakta fırın sütlaç kalbura bastı olabilir 🤔
burcucum Elayberosmom Öncelikle gözünüz aydın 🙏🏻 Soğuk başlangıç olarak havuç tarator + zeytinyağlı biber dolması yapabilirsiniz. Ara sıcak olarak fırında kabak mücveri olabilir. Çorba önerim sütlü domates çorbası ve ana yemek için et riskli olduğundan fırında sebzeli köfte yapıyorum ben onu patates püresiyle ve bezelyeli pirinç pilavıyla servis ediyorum size de öneririm. Son olarak mevsim salata. Tatlı da size kalsın ☺️
Elayberosmom uykusuzanne__ Teşekkür ederim süt siparisi veriyim bari 😂 dolmalik biber de bulabilirim inşallah bizim burda fazla sebze meyve yok güzel ama hadi bakalım 😂
Elayberosmom uykusuzanne__ hazır yufkadan börek mesela ne su boregi felan mi 🙄 hazır yufkadan hiç yapmadım cunku
uykusuzanne__ Elayberosmom hayır hazır yufkadan daha pratik oluyor ve oda güzel oluyor internete baka bilirsin 😊
Elayberosmom uykusuzanne__ manav var canım da bazen iyi oluyor bazen iyi olmuyor dogudayim keşke batıda ki gibi her zaman taze olsa 😑 soğanı bile eve getiriyorum dograyinca bir bakıyorum içi çürük
Sunayatasever Elayberosmom canım bende doğudayım erzurumda ama etrafım manav dolu çokta güzel herşey taze hangi ildesiniz😅😅
Dimplesbaby Kıtır ekmekli Domates çorbası , Hasan paşa köfte pilav, çoban salata ,yoğurtlu semiz mezesi yanına birde peynirli su böreği ,üzerine tatlı bence süpangle yada fırın sütlaç güzel olabilir