NatashaRomanoff Kızlar bende siyah renk baharat takımı var ama değiştirmek istiyorum. Şaka gibi ama günlerdir baharat takımı bakıyorum nfjfkskd sizlerde nasıl modeller var kaç parça mümkünse fotolu atar mısınız? İyi gejeler 😴
sek_kahve NatashaRomanoff Tupperware’in şu baharatlıklarını kullanıyorum 6 yıldır, hiç bozulma yırtılma kırılma falan yok. Raf taktım bir de, ocağın solunda pratik olsun diye. Elimin altında hep
NatashaRomanoff sek_kahve ama tupperware’den takım olarak mı aldınız tek tek mi takım satılmıyorsa çok uçar bana fiyatı
Birdunyabircennetannesi Daha yeni bunlardan aldım çok büyük rahatlıkmış bunlar Daha öncesinde büyükler vardı
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi bende de bunlardan var bende sıkıldım daha tok duran göze hoş gelen bir şeyler almak istiyorum Karaca English home Madame coco’ya falan baktım orada da beğenemedim. Seramik tarzı biraz ağır duran bir takım olsun istiyorum ama piyasa o kadar kısır ki hiç seçenek yok yaa
Emine_elis Birdunyabircennetannesi bnde yeni aldm mutfak temzlğnde onları yerleştrcm inşallah baya kullanşlı duruyr☺️🥰 güle güle kullanın
Tatlican NatashaRomanoff Benimkisi 7parca sekerlik filan osekilde atardim ama 7yillik simdi alsam yine tezgah uzeri icin alirdim ama gold olurdu
NatashaRomanoff Tatlican bende seramik daha soft renklerde biraz ağır duran bir model istiyorum ama piyasa da hiç bir şey yok alırsan bu işine gelirse kafasında herkes
Nurbost NatashaRomanoff sıkıldıysan değiştir tabi ben memnunum. Yemek yaparken hemen içindeki kaşıktan koyup bırakıyorum. Ne alırsan at da ben de sıkılınca aklımda bulunsun 😀
sek_kahve NatashaRomanoff burada 3 takım var aslında, 2 küçük 2 büyük olarak satılıyor tek bir takımı
NatashaRomanoff Nurbost karar versem alıcam var favorilerde birkaç tane ama yorumlarda kimisi beğenmemiş kimisi beklenti altında demiş. Bende favladıklarımı açıkçası çok benimseyemedim de daha ağır dursa istiyorum bakayım kararlaştırınca atarım valla
NatashaRomanoff Simsimy şık duruyor mika mı şeffaf kısmı birde herhalde kendi standı var değil mi link atma imkanınız varsa paylaşır mısınız yaa 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 NatashaRomanoff Teşekkür ederim , Evet çeyizim için almıştım ev aletlerimle birlikte şuan fiyatlarını bilmiyorum 🙏🏻