berrakmutlu Kızlar 5 aylığız çok huysuzuz😁 sizce ne zaman çıkar tecrübeli anneler, huysuzluk bundan mı acaba? Salyalı hep eller ağızda🤦🏻♀️
dilara_0 berrakmutlu yakın gülüm gelmesi 2 haftaya patlatır belki de daha az zamanda. Siz ağrısı oluyorsa diş kaşıyıcısını buzdolabında soğuyana kadar tutup daha sonra dişine masaj yapın veya da zeytinyağı karanfil ile siz kendi parmağınızla sürtün o bölgeye. Benim de oğlumun bütün dişleri bir patlıyor 4 bir yandan görseniz 16 aylık kendisi. Hem kabızlık, hem gaz, hemde diş ile uğraş dur bende üstüne bir de 24 haftalık hamileyim… Rabb’im yardımcınız olsun inşallah bir an önce rahat bir şekilde patlatır disini ❤️
aymtii berrakmutlu bende bu şekilde bakmak istiyorum ama bizimki hemen dilini çıkarıyor göremiyorum dişlerini varsa da. Dil bağı yok ama ağzınk ekleyince gülüyor dilini çıkarıyor sıpa.
sibelkilic berrakmutlu kabarmıs bız 7 aylık olduk hala aynı henuz patlamadı suan dıs jelı kullanıyorum ıkı ayrı duzeldı bıraz agrısı huzursuzluk yok
199887 berrakmutlu evet canım diş hayirli olsun 🤗Allah yardimciniz olsun benim oglumda da boyleydi simdi 9 aylik yukardakileri cikarmaya başladı
Canankrc O belli olmuyor canım ya benim bebeğim 3 aylıkken salyalari başlamıştı ama 9 aylıkken çıkardı. Allah yardımcınız olsun diş süreci biraz zor geçiyor çok hastalanıyor bebişler.
Bet2506 Evet geliyor 2 haftaya cıkmıs olur bence :) Ama bu huysuzluklar baki, kızımın 2 dişi çıktı 1 hafta rahatladık salya kesildi uykular düzeldi vs simdi yine salyalandı, aglayarak uyanıyor inanılmaz kaşıyor sanırım diğerleri geliyor 🙈
vehb10 dilara_0  bize de bakar mısınız
dilara_0 vehb10 sizinkinde de dikkatli bakınca öncelik sağ süt dişi gelecek gibi görünüyor yerleri belli ama daha var gibime de geldi yine de her çocuk bir değil inşallah bir an önce patlatır ❤️
dilara_0 vehb10 diş kaşıyıcısını buzdolabında bir süre bekletip soğumasını bekleyin kendi elinizle tutup ısırmasını sağlayın. Zeytinyağı karanfil karışımı yapıp parmağınızla masaj yapabilirsiniz veya da eline salatalık, havuç, yeşil soğan verebilir kendisi isirdikca rahatlama sağlayacaktır