muzisderler Hanımlar merhaba, normal doğum yaptım 24 gün oldu bir tane dikişim var ama hala düşmedi kendinden eriyen dikişmiş hala sızlıyor her gün fito merhem kullanmama rağmen geçmiyor rahatça oturmayı özledim çok yoruldum bu durumdan ne zaman geçer
BeyzaKeles muzisderler acıması kuruduğu içindir canım öyleyse birkac güne düşer baya olmuş ama rahat oturup kalkman 40 günü buluyor malesef
muzisderler BeyzaKeles inşallah kuruduğu içindir ya çünkü ip bayağı uzamış ilk eve geldiğimde minik bir parça geliyordu elleyince şimdi ki uzunca bende düşüyor diye düşünüyorum ama sızıdan da bıktım:(
cmag muzisderler 40 güne geçiyor dikişlerin erimesi zaman alıyor bende normal doğum yaptım alışmıştım hissetmiyordum artık
muzisderler cmag ya ince sinir bozucu bir sızı var ama can da yakıyor istediğim gibi uyuyamıyorum bile zaten süreç çok yorucu bir de dikişle uğraşmak istemiyorum
[silindi] muzisderler Kremi doktorunuz mu önerdi? Domtorum bana hiç bir şey sürme sadece kuru tut yeter, demişti. Kremden dolayı bu sorunu yaşıyor olabilir misin?
Adasmom_ muzisderler doktorum bana silverdin ve dezenfektan vermişti ve kuru tut demişti silverdin sabah akşam sürmeye çalıştım gece uzatmadan dezenfektan sıkıyordum oda kurutuyordu. Islak kalmaması mümkün değil çünkü kanaman var malesef ben iki hafta sonra rahat oturmuştum . Oturduktan sonra acımayınca dikişlere erimiş mi diye bakmadım kendiliğinden gitti . Az kaldı canım dayan hep uzan emzirme dışında dikişinin olmadığı yere doğru boşver evi toplarsın sonra yemeğini misafirini ertele önemli olan sen ve bebeğin 😘
muzisderler Adasmom_ ne kadar motivasyon dolu bir konuşma🤍 teşekkür ederim 🥰 aslında eve geldiğimde minik bir ip parçası geliyordu elime şimdilerde çok uzadı o ip parçası yani iyileştiğini düşünüyorum ama o sızıdan bıktım rahatça uzun uzun emziremiyorum bunun sütümü ve bebeğimle bağımı etkilemesini de istemiyorum kafalar karışık anlayacağınız :)
Madamehappyyyyy muzisderler Benim tam iyileşmem 2 ay sürdü. 🫣 dikişim çok fazlaydı kişiden kişiye değişiyor da olabilir.
muzisderler Madamehappyyyyy ya bir tane dikişim var ama tam da rektuma yakın haliyle her büyük abdestimi yaparken zorlanıyor ve sızlıyor bu yordu beni artık istediğim gibi de oturamıyorum :(
Deletedmom_879 muzisderler bende 1 nisanda doğum yaptım dikişlerim için hiç krem falan vermediler kendisi düşecek dediler 3 4 gün oluyor dikişlerim düşeli 2 3 tane daha var. Acısı da ağrısı da oldu ama malesef oturmaya veya yatmaya fırsatım olmadı hiç belki de ondan çabuk iyileşti diye düşünüyorum
Elifelifelif muzisderler merhaba benim 40. Günde dikişlerim vardı hala çabuk düşmemişti. Ama bence düşmemesi daha iyi o doku iyice yapışana kadar dikiş koruyor.Kaynaması zaman alabiliyor çünkü. Doğumdan sonra 2. Ayda ben artık toparlamış hissetmiştim o bölgeyi. Canınızı sıkmak istemem herkeste süreç farklı olabilir, sizin tek dikişmiş çabuk iyi olursunuz umarım.
muzisderler Elifelifelif teşekkürler güzel temennileriniz için 🤍 hızla düşmesini ümit ediyorum ve bekliyorum diyelim :)
nyzh muzisderler benim 3 dikişim vardı bi tanesi 45. Günüm de olmama rağmen yeni erimeye başladı ama ağrısı yok geçte olsa kendiliğinden eriyip gidiyo ben bazı sorunlardan dolayı doktora gitmeye fırsat bulamadım ama siz gidip doktora sorun bide bence ağrınız çoksa belki bi krem falan verirler