Sgant benim de kızım 30 aylık cümle yok kelimeler var dediklerimi ablar çoğunu yapar,nesneleri hayvanları tanır bilir fakat böyle yaşına uygun eşleştirme falan bunlar yok yaşıtlarından geride en son özel eğitime başlattım daha tanı yoktu.En son devlet psikiyatristine götürmüştüm orda tam uyku saatine denk geldi kızımın sadece kule yaptı bide Çeşme vardı yan tarafta hep onunla oynamak istedi.Adamın yüzüne bile bakmadı.Bana bi kaç soru sordu çocuk gelişimi uzmanı sonra psikiyatri ye geçtik psikiyatri 19 dakika bile incelemedi çocuğumu.Zaten çok uykusu gelmişti artık ağlıyordu..Atipik otizm olabilir dedi.ama ben inanmıyorum evet önceden deselerdi evet derdim.Ekrsnı tamamen kapattığından beri çocuğumun algısı açıldı ismine tepki göz teması her şey var artık.ekrsn çok önemli ah keşke izleyemeseydim ilk 2 yaş çok önemliymiş hele o şarkılı müzikler en tehlikelisiymiş.Her çocuk bir etkilenmiyor tabi..Eğer çok şüphe duyuyorsanız bi doktora daha danışın ama hemen cevap vermeyeceklerdir.ben kaç doktor gezdim