Birdunyabircennetannesi İlk emziği Ultrason fotoğrafları Doğum raporu İlk çıngırağı İlk biberonu Meyve süzgecini Göbek bağını 0 numara 1 adet bezi kalmıştı onu İlk giydirdiğim takımını İlk saçı Bir kutuya koydum ve anı olarak saklıyoruz ❤️
Ozooo Birdunyabircennetannesi ilk kıyafet , emzik , battaniye, zıbın çorap göbek bağı , ilk saçı hepsi duruyor
hilalincikaymak Birdunyabircennetannesi ay çok güzel bende saklayacağım şuan göbek bağı doğum raporu ilk saçı hastane çıkışı isimli tulumu ultrason resmi var diğer yazdıklarınızdan da ekleyip anı kutusu yapicam bende☺️ hastane bilekliklerimiz bile duruyor 🥹
Kumpr Heymissbon bende saklamıyorum😂 prematüre kıyafetleri vardı minicik 🥹 bi kaç tanesini ayırdım büyük bebeklerine giydirirler diye o kaadar 😂
Birdunyabircennetannesi hilalincikaymak Yaaaaa onun bendeki duruyor 😥 Oğlum küvözdeyken çıkarmışlar kayboldu 😥 Benimkini saklıyorum
HonKiPonKiDoNiNo Birdunyabircennetannesi Oof hangi birini sayayim ki 4.5 yasinda kizim suan, 1 kucuk valiz icinde sakliyorum her yil muhakkak birseyler ekliyorum.. Ileride cocuguna giydirir hatira kalsin.. Kendisi benim bebeklik pijamalarimi ve tulumlarimi giydi 😍 sanirim kocaman anı valizi olacakk, spor ayakkabilarina kadar sakladim 🙈
delirmeceler Birdunyabircennetannesi 28 haftalık doğdular avuç içi kadar zıbınları var onları saklıyorum ilk saç kesimini uçlarından aldırdım ve tüm ultrason görüntüleri
MihraEliff Hastane bilekliğini ilk tırnaklarını tüm ultrason fotoğraflarini doğum raporunu hastane çıkışı isimli tulum takımlarını hamile müjdesi verirken aldığımız ilk patiklerini hepsini topladım şuan bir yere daha eklerim herhalde kıyamıyorum hiç birseyini atmaya sadece küçülen kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine veriyorum 😊🥲
birprensbirprensesanasi Birdunyabircennetannesi oğlum 9 yaşında herşeyi hala duruyor 🤣🤣 kızım 10 aylık muhtemelen onunkileri de saklarım. 🤷🏻♀️🤣♥️
aslanmomy Birdunyabircennetannesi emzik,doğduğunda hastanede takılan şapka,ilk giydirdiğim kıyafet,battaniye, ultrason fotoğrafları,gebelik testi,göbek bağı,hastanede ikimizin eline takılan bileklik,daha varda var😂😂😂
Snglkargc_0107 Birdunyabircennetannesi ilk olan herseyini saklamya çalışıyorum ama asla kaybetmek istemediğim hastanede ilk giydirdigi kıyafetleri hiç yıkamadım mis gibi kokuyor hala yıllarca saklamak istiyorum ❤️