Veramomm _xAzrax_ evet ya gömmeye kıyamadım herşeyi saklıyorum ultrason,bileklik, göbek bağı vs 🥺🥺 daha dün gibi hatırlıyorum dogurdugum günü şimdi 4 aylık olucak neredeyse🥰 ah zalimsin zaman
_xAzrax_ Veramomm yaaa sen bensin skdbms bende herseyi sakladım hic birini atmaya kıyamadım şuan 1 yaşına girdi arada bakıyorum öyle zaman ne kadar hızlı geçmiş ultrason fotosu gebelik testi göbek bağı hastanede taktıkları bileklik doğum sancısı çekerken kocamla çekindiğim selfie zkxhdjsks hepsine bakarken gözlerim doluyor 🥺
esmerinadioya Veramomm benimde öyle olmuştu 🥺 hemşire daha demin sapasağlamdı annesi seni çok sevecek felan demişti 🥰🌸 Rabbim hastanelerin yokluğunu göstermesin ama kimseyi de oralara düşürmesin inşallah 🙏 kimse evladını o kapıda beklemesin 🤲
esmerinadioya HurremSultannn vallahi bi kaç kişiden öyle duydum ben 😅 batıl mı desem bilemedim ama benimkide tuvalete bile benle geliyo 😂 Meşe ağacı bulmam lazım 😂
Veramomm _xAzrax_ evet evet hepsi duruyor gebelik testi bile 😅😅🥰 ilk çocuk ayrı bir heyecan derlerdi hep öyle gerçekten Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
miraymom2 HurremSultannn valla benim eşim kızımınkini evimizin bahçesine gömdü ne zaman evden çıksak kıyameti koparır 😅
HurremSultannn JollyBaby evettt senin bebeğin oldu demek her🥺🥺 geçen özellikle girip senin için baktım ama bulamadim seni o anlara şahitlik etmeyi çok isterdim ❤️☺️ senin adına coook sevindim rabbim eteğinden ayırmasın yawrunu🐣❤️🧿🧿🧿
Veramomm esmerinadioya amin inşallah bende emzirirken benim yüzünden mi düştü diye korkmuştum hemşire normal demişti 12.gunde düşmüştü galiba 🥲❤️ Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
gokceege HurremSultannn bende eve sakladım bize bağlı olsun diye dışarıya gömmeye kıyamadım açıkçası 🥰
Deletedmom104 HurremSultannn Umreye giden yakınımız gömeyim istersen dedi önce Bi olur dedim verdim sonra vazgeçtim dönüşte geri getir dedim. Umre turu yaptı geri geldi bana saklıyorum 🥲
HurremSultannn Deletedmom104 psikiyatristim: umreye giden göbek bağı gerçek değil Limonlu soda : Bebeğimin göbek bağı umre turu yaptı SVALXGGLSBDKDGDKNDD
JollyBaby HurremSultannn Ya canım benim çok sağ ol eksik olma. Amin amin amin cümlemizin yavrusunu inşallah ayaklarına taş gözlerine yas değmesin aminn❣️
Deletedmom104 JollyBaby Hatta verdikten 5 dk sonra üzüldüm de Bi gelgit yaşadım o an gidince dedim ki tur attır öyle getir bari 🥲