mnkbiranneck Benim bebişim 8 aylık bu aralar kucağıma gelmek isteyince veya oynarken bı anda aşırı yüksek sesle bağırıyor birkaç defa gülerek tepki gösterdiğim için sürekli yapmaya başladı aşırı tatlı oluyor ya eriyorum 😍🤣🤣
kibritci_kiz mnkbiranneck en ufak müzik/şarkı sesine bile alkış yaparak poposuyla dans etmesi 🫠😂🥰 (9 aylık)
etuerk mnkbiranneck bugün tam 8 aylık oldu 3 gündür babıldamayı öğrendi dedededede haddiiii gelgegell babıldıyor elimde telefon sürekli video çekiyorum 😂
Busraata33 mnkbiranneck Bacaklarını havaya kaldırıyor elleriyle ayaklarını tutup sağa sola hareketler yapıyor çok hoşuma gidiyor bağırıp gülüyor sürekli 😀😀Birde hiç birşey yapmasakda herşeye gülüyor gülen bebek kaldı adı 😀Gel gel öğrettik heyecanla üzerimize atılması ayrı tatlı sanırım herşeyi güzeeel hahaha 7aylık
Zeliff mnkbiranneck kızım 3 yaşında durup durup seni çok şeviyoyum yiaaaa diye sarılınca bitiyorum 🥰 bu ara iltifat etmeye başladı birde yiyecem totosunu o olacak🐥
kibritci_kiz mnkbiranneck benimki de 8. Ayın ortasında öğrendi şu an bay bay öğretmeye çalışıyorum bi de öpücük atıyo ama canı isteyince, söylediğim zaman yapmıyor sanırım şu an sadece taklit ediyor bilinçli yapmıyor 😂
mnkbiranneck etuerk evettt babildama çok güzel ya babildiyordu ama şu sıralar bıraktı bağırmaya döndü yine her hareketleri ayrı tatlı bir de yeni kelimesi ıngaaa diye bağırıyor ağlamadan ama 🤣🤣😍
mnkbiranneck Busraata33 çok tatlıı maaşallah🐣🤣ben de o hareketlerine bayılıyorum ayağını ağzına koymaya falan çalışıyor 🤣😍
tultanhanim mnkbiranneck her ayın her günün kendine has güzelliği zorluğu var Ama büyüydükçe cilve yapmayı öğrendikçe daha güzel🥰 Sinirlendiriyor “Annneeeeğğğ” diyip gülerek koşup sarılıyor içim gidiyor vallahi ❤🌸
kibritci_kiz mnkbiranneck aynen öyle bu zamanları çok kıymetli doya doya yaşamak istiyorum, bazen hemen büyüsün konuşmayı koşmayı öğrensin istiyorum bazen de bu zamanlar hiç geçmese keşke diyorum 🥹
Doruk20222 Her hareketine bayılıyorum yiyesim geliyor uyurken özlüyorum canım oğlum benim minicik şirin oğlum
MadamMommy mnkbiranneck Müzik duyunca sallanarak oynamaya başlaması, bana sarılıp dudağıma yapışması,öksürüyor gibi yapıp dikkat çekmeye çalışması…her hareketine bitiyorum kuzumun 🩷9 aylık
Birbalannesi09 mnkbiranneck iki kere kolumu açınca koştu bana gözüm doluyo yaa bide biseyden rahatsız olunca gelip bacağıma sariliyo hep bana bağlı olsun istemistim ❤️🤭
kayafamly mnkbiranneck bu ara insan seçiyor kollarıyla bana doğru uzanıp dudaklarını büyüyor kahkaha krizlerine bitiyorum yüzümü ağzına alması ses çıkarması beni görünce heyecanlaması bitiyor’um her haline oğluşum 6 aylık😍