naynininom mavisimbebek33 patlamış maşallah bir şki güne daha belirgin olur elimizi değdirince batar aslında
mavisimbebek33 ikiekmekaldimevegidiyorum yaa gerçekten mi böyle dokunmaya çalıştım ama anlamadım tam 🥲
rabis004 mavisimbebek33 Bardakta su içir Cat çat ses geliyorsa patmalis demek 4 gün önce benim oğlanın da patladı ben öyle farkkettim. 😄
mavisimbebek33 Elayberosmom ayy öyle çektik ki hâlâ inanamıyorum diyorum acaba onlar mı yanlış anlıyor 😀
Elayberosmom mavisimbebek33 evet maalesef kaç gündür bizde ishal , ateş , huysuzluk, uykusuzluk mahvolduk
aysenyr Hele bıyıklarına kurbanee patlamış annesi bizdede aynısı var onun sevincini yaşıyoruz 6ay 25 günlüğüz
mavisimbebek33 aysenyr 😂😂evet biraz bıyıkları var ya flaşla çekince de daha bi çok çıkmış 😂 ay çok mutluyum . Demin bardakla da vurdum tak tak ses çıktı dedim tamamdır. Ay sizi de tebrik ederim ❤️
mavisimbebek33 Yenianne17 ayyy evet inanamıyorum hâlâ😂4 aylıkken başlamıştık ha bugün ha yarın çıkacak diyordum ayağa. 8 ay 2 günlük ilk dişimiz geldi hayırlısı ile. Darısı tüm bebişlerimize 🥲❤️
mavisimbebek33 naynininom elimle bakmaya çalıştım ama müsade etmedi. Bardağı ağzıma koyunca hoşuna gitti diye tak tak vurabildim. Tak tak ses geliyordu 🤩