Aslaninannesi26 Arkadaşlar yeni 7 aylık olduk, kaç saat ara ile emziriyorsunuz? Bebeğim de bir isteksizlik var süresi baya açıldı emzirmelerin de normal mi acaba? Günde 2 kez ek gıda veriyorum 3. Kez verirsem bu yoğurt oluyor. Max 1-2 çay bardağı toplamda yemiş oluyor. Bazen 3-4 saat kadar emmediği oluyor biraz endişeleniyorum meme reddi mi diş dönemi mi diye ama
kayafamly Aslaninannesi26 bizde ek gıdaya geçtik emmeyi oyun haline getirin sırt üstü yatın göğüslerinizi açın gülerek konuşun onla göğsünüze şıp şıp diye vurun emsin koklasın ben öyle yapıyorum istemeyince 😅
Ballikizim99 Aslaninannesi26 3-4 saat arayla besliyorum ben 2 kez mama alıyor günde 3 kerede emzirmeye çalışıyorum ama meme reddi var malesef çok emmiyor ek gıdada alıyor tabi yemesi iyi ama emmesi çok zayıf ne yapsamda meme reddini aşamadım ben
gul2_380 Aslaninannesi26 meraba hala devam ediyor mu meme reddi bebeğinizin bebimde bebeğim 7 aylik ilk önce günde iki defa emiyordu şuanda hiç emmiyor ne yapsam kabul etmedi iki gündür sagiyorum biberon ile deniyorum aldı memeyi almıyor biberonu kabul ediyor suyu biberon ile verdim için ona mı alıştı acaba yoksa dişten dolayı mı böle oldu anlamadim
glrsmsnlu Ben de aynı durumdayım, çoğu zaman emmek istemiyor hatta sol göğsümden hiç emmek istemiyor ve sol memeden çok az süt gelmeye başladı diş çıkarma dönemi geçer diye Ümit ediyorum , iştahsızlık da geçer büyük ihtimalle
beyazkrizantem Ek gıda ile tokluk süresi uzadı galiba bende 3 öğün veriyrm gündüz 1-2 emmek istiyor gece de 3-4 kere 7. Ayda böyle bir durum oluştu
gul2_380 kayafamly Onuda denedim benimkisi iki eli ile itiyor yüzünü çeviriyor istemiyor sağıp biberon ile verince alıyor dün bide bugün biberon ile denedim aldı suyu biberon ile verdim için mi öle alıştı anlamadım napacagimi şaşırmış durumdayım gece iki defa emiyor beni korkum geceleride kabul etmecek artık
Aslaninannesi26 gul2_380 hala devam ediyor doktor kontrolümüz vardı ek gıda aldığı içindir dedi doktoru ama ben hiç tatmin olmadım, hiç emmiyor değil benimki ama saat aralığı çok açıldı gerçekten dişte geldi geliyor dedi belki de ondan 😓