prensesannesi1_ Merhaba anneler kızım 6 aylık alerjik bebek bu yüzden alerji maması verdi doktorumuz ama. Bebegım hıc almadı bende dıyetle 3 ay ıdare ettım sımdı sütüm azaldı ve kılo alımı durdu sadece bu ay 100 gram almış ..alerjik mamalar kılo aldırıyormu
3kedili2bebekli prensesannesi1_ kilo aldırıyor ama mamayi mama olarak verin öyle pirinç unuyla falan olmaz formülleri var sonuçta içine vanilya şurubu yada pekmez biraz koyabilirsiniz, bir de mamayi degistirin ben neocate ve evolvia rp den memnun kaldım
nuroner prensesannesi1_ benim oğlumun reflüsü var beslenmeden 3-4 saat sonra bile aşırı kusuyo ona rağmen kilo alımı var sadece alerji maması ile besleniyor o kadar kusmaya kilo kaybının olması lazım
prensesannesi1_ Sade içmedıgı ıcın bugün pırınc unu yaptım ıcıne 4 ölçek koydum ve bıraz pekmez zorlada olsa yedırdım kılo alımı ıcın neler yedırmem lazım alerjık mamayı günde kaç kez kac ölçek vermem lazım
prensesannesi1_ 3kedili2bebekli alerjı dıyetısyen ecem tugba youtubeda boyle bır vıdeo cekmıs pırınc unuyla formul mama verebılırsınız dıyor sadece mamayı pısırmeyın dıyo