eylulervaasel Merhaba Kız Anneleri Kızlarıma güzel elbiseler almak istiyorum. Önereceğiniz güvenilir güzel sayfalar varmı instgram veya site farketmez ?
Lilybaby eylulervaasel cigit lcw koton zara mango gibi genel markalardan alıyorum instagram sayfalarına asla güvenmem
Lazerlimunafik eylulervaasel miniğimin cicileri ve tirendimizbir instagram sayfalarına da bakabilirsiniz Alışveriş yaptım ben beğendim ☺
eylulervaasel agzimizintadikacmasin LCW baktım da pek birşey bulamadım heralde çabuk tükeniyor yine de teşekkürler
agzimizintadikacmasin eylulervaasel mağazada çeşit çok özellike outlet bir de aklında bulunsun en sağlıklı kumaş LCW da penyesinden kalitesinden ben çok memnunum iki bebeğime ordan alış veriş yapıyorum 💐
neanladinyurdagull eylulervaasel dogalina.co ilkgunbebe jammybaby_tr bebekervani enucuzbebekmarket hepsinden alışveriş yaptım memnun kaldım ama özellikle jammybaby_tr ürünlerini çok seviyorum şıkır şıkırlar
nehirsude0 eylulervaasel evet hatta getirdiklerinin fotosunu atabilirim geçen hafta geldi kargom 5 tane sipariş verdim 2 si hediye 2 si kendi kızıma
nehirsude0 eylulervaasel Sitelerinde var hala baya ucuza almıştım öteki aldıklarım hediye paketinde bunlar kendi kızıma aldıklarım ve hediye paketi rica ettim gönderdiler o kadar ki memnun kaldım🥰 kumaşlarda kaliteli ay bide normalde çok canlı snapden çektiğim için böyle çıkmış rengi yeşilin