nehirsude0 Evet kızçeler 8.ay atağına girmiş bulunmaktayız cümleten hayırlı olsun beni neler bekliyor bilen var mı😂😭
SweetMom__ nehirsude0 bizde yeni çıktık ataktan pardon içimden çıkan😄😄 3 ayın sonunda başladık çok şükür sona erdi 4 ay 13 günden selam Allah yardımcın olsun canım😀
busratoprak01 nehirsude0 bizde 8 aylık oldu kızımda cok huysuzluk başka ne tür şeyler bizi bekliyor bilen , geçiren var mı ? Ha bide kucak istemesi artti
Setenay10 SweetMom__ 4 ay 19 günlük hala devam ediyor uyku sorunu gece yine 3 aylıkken deliksiz uyurdu şimdi dalamıyor bir türlü sizindeöi böyleydi dalma sorunu var sonra ağlıyor uyandım diye zoraki uyutmaya çalıyorum 3. Ay çok güzeldi
Cazsu_61 SweetMom__ onun ki 8 aylık sizinki 4 aylık Başka bişey kasttetti yani 8. Ay cok mız miz dişler salya gece uyanması her istedhine ağlama sürekli birşeylere dokunma keşfetme bağırma bagilfama çok farklı bı dönemdeyiz bittik diyebiliriz😀
nehirsude0 Setenay10 kız 4 ay bizde 5.aya kadar devam etti 5 ayda 5 aylık atağı başladı 2 hafta sürdü😓
SweetMom__ Cazsu_61 biliyorum hayatım farklı dönemler olduğunu 😄 Allah yardımcınız olsun biz daha yarı yoldayız🙏❤
nehirsude0 Cazsu_61 kız ben daha yeni başladım korkutma😂😂 bu arada yaşayanlar 4 ay atagi neymiş ki diyor