Erva2alya beyzadodo benim kızım da 8 e 5 çıkmıştı kardiyoloji kontrolünde bugün de uyumadan önce 2 kez basım dönüyor dedi bnde anlamadım nasılsınız geçtimi
mematiii beyzadodo vitamin baktır canım demirden olabilir demir dülüksede tansiyon oynar baş dönmesi olur daha doğrusu
beyzadodo SevimliHayaletCasper tesekkur ederimm, sürekli basim donuyor diyor uyandigindan beri bende tansiyonmu dustu acaba dedim korktumda
SevimliHayaletCasper beyzadodo mevsimsel bi ağrı olabilir. Benimki de bazen ağrıyor diyor. Turuncu calpol veriyorum
beyzadodo SevimliHayaletCasper ya bilmiyorim ki basi neyden dönüyor hani ilk defa yasadim büyüklerde oluyorda cocuktada bilemedim elim aygaima dolandi
SevimliHayaletCasper beyzadodo ay pardon ağrı diye okumuşum ben. Baş dönmesini bilemedim cnm. Varsa özel doktorun bi danış istersen
beyzadodo Erva2alya tansiyoj normal ancak kan degerlerine bir baktırın birde telefon tv den cok olur dedi biz her yemekte veriyorduk kisitlafik cok sukur birdaha demedi
beyzadodo Erva2alya kara uzum cekirdegi tozu icirin, ben keciboynuzu pekmezinin icine kattim hep her sabah icirdim yoksa hastaneye yatircak doktor bak diye korkuttum istahida acildi sonra
mematiii Erva2alya ya kabız yapıyor evet maalesef ona göre ağır şeyler verme kabız yapacak veya ilacı değiştir derim
mematiii Erva2alya hım benimkindede yaptı ben bol su içiriyordum öyle zorlanmıyordu.Mız falan vericeksen eğer birazda yağ dök içine yaparken zorluk çekmesin