Mermaiddd Mrb arkadaşlar kızıma yükselen zeka adeta yada cocuk akademiden eğitici kitap almak istiyorum. Kizim 29 aylık kac yaş alsam uygun olur.3 yaşmı.birde hangisinin seti daha güzel kaliteli ve eğitici bilemedim fikir verebilirmisiniz.
bsripk Mermaiddd 2 yaştan başlayın derim sırayla devam edersiniz ben öyle yapıyorum 3 leri bitirdik sayılır ikisinde de 4 alacağım
Atlasligunler Mermaiddd ikiside var bizde. İkisi de güzel sadece yükselen zeka bir tık daha kaliteli ve daha pahalı. Bizde cırtlı kitaplardan 2 yaş etkinlik kitabı dikkat geliştirme konuşturan kitaplardan ve yaz sil kitaplardan var. En memnun olduğum ve her gün oynadığımız cırtlı kitaplar. Konuşturan kitaplari da çok seviyor oğlum bir saate yakın onun sayesinde konuşmak için çabalıyor. 29 aylık bebeğinize bence 2 yaş almalisiniz.
biimiyomyardimet Mermaiddd Her iki markanın da hemen hemen bütün kitapları var bizde, eğer daha yeni başlayacaksanız bu tip kitaplara iki yaş alın, ama Öncesinde Bu tarz etkinlikler yapmışsa üç yaş alın. Mesela biz çok erken başladık 27 aylık ama üç yaş kitapları ona şu an tam oluyor, iki yaşlar artık küçük geliyor. Çünkü ben iki yaşları 18-19 aylıkken yaptırıyordum. Ama mesela bir seti var dikkat güçlendirme seti bunu iki yaş alın, Çünkü biraz karışık ben bile bazen anlamıyorum😅 Ben size 1-2 örnek atayım mı içeriklerinden çocuğunuza uygun mu anlarsınız.
Zumra_Fatma Mermaiddd 29 aylik kac yasinda oluyor 3 mü 3 ise 3 4 yas alin derim cirtli cirtli kitap alavilirsiniz mahremiyeti ogreten yukselen zeka alabilirsiniz ben cook begendim
Atlasligunler Mermaiddd olsun daha bir çok yaş için var geç kalmış sayilmazsiniz ama hemen başlayın derim boş boş oyuncaklara para vermek yerine eğitici kitaplara vermek çok daha mantıklı
Mermaiddd Atlasligunler teşekkür ederim ben zaten oyuncak almıyorum çoğu hediye geliyor etkinlik ve zeka geliştirici banada daha mantıklı geliyor.
Alerjikrinit Mermaiddd çocuk akademinin dikkat seti çok iyi bence. Onu alınca başka şeye gerek kalmıyor. Çocuğa göre değişir benim oğlum yükselen zekadan sıkıldı çocuk akademinin dikkat setinde taşlarla olan etkinliği yapmaktan yıldım artık öyle çok seviyor ki. Muhteşem bir beyin egzersizi
biimiyomyardimet Mermaiddd Bunlar çocuk akademinin setleri. 2 yaşı yeni başlayanlar için daha uygun bence. Bu yükselen zekanın 2 yaş seti. 3 yaşı bulamadım çekemedim ama benziyorlar hemen hemen. Çocuk akademiye göre daha kolay gibi bu etkinlikler. Bu yukarıda arkadaşın dediği taşlı set, biraz zor 2 yaş daha uygun olabilir. Birde cırt cırtlı kitaplar var zaten 3-4 çeşit var 16-24 ay olanı bile alabilirsiniz yeni başlayacağı için güzel bir başlangıç olur 🥰🥰
Duyulurum Mermaiddd hiç bu tarz kitap almadıysanız en düşüklerden başlayın. 2 yaş, 18-24 ay olanlardan
Atlasligunler biimiyomyardimet çocuğunuz çizerek eşleştirmeyi ne zaman yapabildi? Oğlum 23 aylık yapamıyor da merak ettim