ayazbebek_0 Bebeğim gayet güzel yiyor ama zayıf yardımcı olur musunuz kullandığınız bişeyler varsa etkisini gördüğünüz
Ucansupurge ayazbebek_0 protein ve sağlıklı yaglardan ağırlıklı beslenme. Öyle karisimlar vs sağlıklı kilo aldırmaz. Herşeyden onxe sağlık bomboş pirinç unu verip kilo alması iyi değil canım. Yumurtasını,etini,balığını yesin kilo alır. Ceviz,fındık,badem vs
Zumra_Fatma ayazbebek_0 corbalarina ilik suyu koyuyordum hem kilo aliyordu hemde direnci yuksekti yani cook iyi geliyor
ayazbebek_0 Ucansupurge hepsinden yediriyorum gün içinde ama kilosu az çok da hareketli odan dolayıda öyle biliyorum da ama biraz toplu dursun istiyorum
Ardenaden ayazbebek_0 kuruyemid aldiriyir guzel kilo.bide muzlu cicibebeli sutlu karisim cok kilo yapior
livanurvealpinannesi61 Ardenaden bahsettiğiniz sağlıklı değil süt 2 yaşa önermiyor uzmanlar hatta hiç önermiyor artık. Cici bebenin içi palm yağı şeker trans yağ dolu malesef.
livanurvealpinannesi61 ayazbebek_0 kilosu az değil ki gayet iyi bizim de 11.500 kiloydu 18 aylıkken hemşire ve doktor çok iyi fazla bile demişti kilosuna.