Sese Kızlar garantinin mobil bankacılığından portföy nasıl bakılıyor bilen varmı? Ben bulamadım yeni kullanmaya başladım garantiyi . Yardımcı olursanız çok sevinirim ❤
Aslininannesi Sese giriş yapınca sağ altta işlemler menüsü var onun içinde de yatırımlar seçeneği. Yatırımların içinden de örneğin hisse işlemlerine basınca hisse portföyüm var
Sese Aslininannesi ben geçen çarşamba halka arzdan hisse almıştım ama portföyümde görünmüyor. Son hareketlerde görünüyor hani almayı beceremedim desem değil yani . Müşteri hizmetletine asla ulaşamıyorum yoğunluk var diyip kapatıyor direk tele sekreter. Acaba sizin bir bilginiz varmı?
Aslininannesi Sese rönans halka arzı sanırım dediğiniz, o daha sonuçlanmadığı için görünmüyor. Birkaç güne düşer portföye
Sese Aslininannesi merhaba yine ben hisseler dağıtılmış fakat yine bende hiçbirşey görünmüyor. Müşteri hizmetleri kesinlikle bilgi vermeyi bırakın müşteri temsilcisine bile bağlamıyor. Acaba neden olabilir birşey görünmemesinin sebebi bilginiz varmı :)