busehavva Kızlar oğlum 5 buçuk aylık haftaya 1 buçuk saatlık uçak yolclğmz olacak, birkaç sorum olucaktı Uçaktayken bebek için ne yapmam lazm neye dikkat etmem lazım Birde bebek arabası alıyorlar mı uçağa Bilgnz varmı
yavrukusss busehavva bide basınç oldugu için emzik yada emzirmeye önem verirsiniz sizin için iyi olur inerken kalkarken büyük ihtimalle zaten cam kenarı verılıyor çocuk lu olanlara
smy17 busehavva ben bebekle yolculuk yapmadım ama yapan bir sürü tanıdığım oldu kendimde şahit oldum. Uçağın kapısına kadar bebek arabasıyla geliyorsunuz kapıda görevlilere teslim ediyorsunuz. Bir de sanırım bagajları verirken bebek arabası olduğunu da söylüyorsunuz ona göre büyük poşet gibi bir şey veriyolar ama uçağın kapısında o poşete konuyor siz uçaktan inerken de bebek arabanız yine uçağın kapısında hazır oluyor. Kendimde inerken pek çok bebekli insanın böyle yaptığını gördüm. Bir de kalkış ve inişlerde emzik ya da biberon kullanıyoruz demişti arkadaşım basınçtan ötürü. Bildiklerim bunlar 😊
yavrukusss Bebek arabasını ucagın kapısına kadar bgötürün ve kapatın görevli alıyor zaten ordan benim oğlum iki yaşında ve 40 çıkmadan sürekli ucakla yolculık yaptık kaç defa 😂 inincede ucaktan bırakıyorlar aynı şekilde
elbay53 Bebek arabasıyla uçağa kadar gıdıyorsunuz gıtıste gorevlıye teslim edıyorsunuz uçak ınınce hazır sızı beklıyor.uçakta basınçtan etkılenmemek ıcın emzırıyorsanız uçak kalkar ve ınerken emzırmelısınız emmıyorsa mama hazırlayın.bır de sevdıgı bır oyuncağı yanınızda olsun.sandıgınız kadar korkunc olmuyor.ılk seyahatımızde ben de çok cekınmıstım ne olur nasıl olur düye.bız Anadolu jetle seyahat etmıstık sıkıntı anında hostesler de yardımcı oluyo zaten
mom-1 Bende yakın zaman sürekli ucak yolculugu yapıcam bilgileriniz önemliii tesekkürler kızlar 💛😂🌸 farklı bilgiye sahip olan varsa da bekleyelim
Badeninannesi1 busehavva kalkış ve inişte basınctan etkilenmesin emzik kullanıyorsa verin yada mama veya emzirin Arabayı alıyorlar sizi yönlendireceklerdir
Alerjikrinit busehavva bebek arabası alıyorlar ama uçuş bitiminde bana elden vermedi Pegasus olacak zındıklar indik ki yere bırakılmış tek olsam çok zorlanırdım. Oyalanacağı şeyler alın yanınıza bence çok konforlu uçak.
missfortune Alerjikrinit malesef pegasus bunu yapıyor. Bizim en son normal valizlerle birlikte gelen yere vermişler. Kucağımızda çocukla zorlandık beklerken.
Dlk55blt-rdvn busehavva tek başınaysanız zorlanabilrisiniz çünkü arama noktalarında bebek arabasını katlayıp valiz kontol kısmına koymanız gerekiyor. Ordaki görevlilerden yardım istemeniz iyi olur aksi halde tek başındayken mümkün olmuyor. İnişlerde kalkışlarda mutlaka emzirin ya da emzik verin.
Alerjikrinit busehavva çıkışta size veriyorlar diyorlar ya bana elime vermediler yani indik ki yerde duruyor bebek arabası