kumimom Kızlar merhaba. Îlk bebeğim olduğu için bilmiyorum o yüzden soruyorum[?Bebeğim anne sütü de alyor ama çok az. Genel olarak mama veriyorum artık. 5.ayını doldurmak üzere. Bu kaşık mama denen sey nasil? Her bebeğe vermek gerekiyor mu? Verirsek ekstra bir faydası oluyor mu sadece doyması amaçlı mı veriliyor? Bebelac Gold mama kullanıyorum Eğer kaşık mama alırsam farklı marka oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim🌸
Ucansupurge kumimom Kaşık mamaya ihtiyaç olmadıkça vermek çok mantıklı değil bence. İhtiyaç durumu dedim nasıl yani diyeceksin mesela çocuk aç acil birşeyler vermek gerekiyor idareten hemen hazırlayıp vermek gibi. İlla aynı mamayı vermek zorunda değilsin fakat dikkat etmek gereken şey 1 yaş öncesi bebeklere içeriğinde süt tozu,bal olan kaşık mamalarini vermemek. Ben kullandım ek gıda döneminde ama benim bebegim alerjikti o yüzden
bussyy1710 buss__ ben de hipp 5 tahıllı ve pirinçli olanlarını kullanıyorum sütümle yapıp içine muz,kayısı,armut vs ekliyorum. 1 ölçek alerji maması katıyorum sabahları yediriyorum. Sütle yapınca sevmiyor benim oğlan suyla yaptım bugün daha iyi yedi.